mijn zomer

Mijn zomer, een bruiloft en nieuwe plannen

Dat is lang geleden nietwaar? Er komen geen excuses, want spijt heb ik niet. Ik heb heerlijk genoten van de zomer. FIjne vakanties achter de rug. Veel plannen gemaakt en net een bruiloft achter de rug. Ook zit het helaas niet altijd mee met mijn gezondheid tijdens de zwangerschap. Tijd om jullie weer eens bij te praten en nieuwe plannen te maken.

Een heerlijke zomer

Wat was het lang lekker weer. Voordat de zomer begon besloot ik dat we dit jaar daar echt van moesten gaan genieten. Vaak hadden we het te druk, maar nu had ik daar echt behoefte aan. Gewoon lekker chill op het strand, fijn op vakantie gaan en leuke dingen doen. Maar vooral even mijn hoofd leegmaken. Is toch best wel belangrijk, nietwaar? Zo zijn we regelmatig naar het strand geweest, ik woon in Zeeland dus dat was lekker dichtbij. Toen het hartje zomer was, hebben we samen met mijn schoonfamilie genoten van een vakantie in Tsjechie. Dat waren heel wat uurtjes rijden om er te komen. Gelukkig ging dat allemaal goed, ook met Yarah. Wat hadden we een luxe huis. Met een sauna, jaccuzi en hottub. Nou hier hebben we heerlijk van genoten. Nog niet heel lang geleden zijn we met z´n drietjes op vakantie geweest naar Limburg. Daar kwamen we ook even lekker tot rust en hebben we leuke dingen samen gedaan.

De bruiloft van mijn lieve vriendin

7 oktober trouwde mijn lieve vriendin. Daar hebben we maanden naartoe geleefd. Ik had een belangrijke taak gekregen. Ik mocht de versiering regelen. Laat ik dat nou enorm leuk vinden en vaker voor mensen doen. Wat nog spannender was, was dat ik haar bruidboeket mocht maken. Niet van echte bloemen, maar een brochesboeket. Wat is hij mooi geworden, ik ben er best een beetje trots op. Dat mag ik wel zeggen hé. Het bruidspaar zag er prachtig uit op hun trouwdag en het was een hele gezellige dag. Yarah was die dag bruidsmeisje, zo lief! Daar was ik natuurlijk ook enorm trots op.

thumbnail_img_20161007_140521

Nieuwe plannen

We hadden eerst een groot plan. Verhuizen. Omdat er een nieuw klein kindje komt, wilden we dit voor de geboorte doen. Dat zou alleen wel erg opschieten worden. We hebben nog veel geklust aan dit huis om het goed te verkopen. Uiteindelijk hebben we toch besloten er mee te wachten en het een jaartje op te schuiven. Michiel is nu een nieuw kamertje aan het maken bij ons boven. Ook hoop ik het bloggen weer op te pakken, daar heb ik veel zin in. Want ik heb jullie best gemist hoor! Gelukkig ben ik best wel actief op instagram, dus had ik nog wel contact.

Hoe is het & met mijn zwangerschap?

Met de baby mag alles gelukkig heel goed gaan. Ik hoop vanaf nu weekupdates te geven over mijn zwangerschap van week tot week. Inmiddels ben ik morgen alweer 26 weken zwanger. Hier komt nog een blog over. Met mij daarentegen gaat het even niet zo lekker. Ik ben al vier weken ziek, ja echt! Vier weken geleden kreeg ik een goede griep, hier ben ik nooit meer echt van opgeknapt. Afgelopen week ben ik ook heel ziek geweest. Ik heb zelfs op het punt gestaan om de huisartsenpost te bellen, omdat ik heel veel pijn had. Gelukkig is die pijn inmiddels weg en ben ik heel langzaam weer aan de beterende hand. Dat mag wel tijd worden hoor. Met mijn lieve Yarah gaat het ook heel goed, ze word echt al een ouder meisje en zo wijs. Ze kletst steeds meer, zo leuk!

Hoe is het met jou?

Liefs Wilma

12 thoughts on “Mijn zomer, een bruiloft en nieuwe plannen

  1. hey lieve Wilma! Fijn, weer even wat van je te horen! Het ziet niet erg mee, hè. Zo jammer, dat je zoveel ziek bent en niet zo kan genieten van je zwangerschap. Maar moed houden, hè en rustig aan met alles! Sterkte en succes, ook voor Michiel! Kusje voor Yarah! Liefs, tante Lies

  2. Soms is het het beste om een stapje terug te doen, heb ik ook gedaan ;). Een zwangerschap (en alles wat daarbij komt kijken) is niet niks natuurlijk.

    Wel grappig, we lopen niet alleen gelijk qua zwangerschap maar blijkbaar ook qua bloggen haha. Bij ons komt morgen sinds lange tijd weer een update online…

    Heel veel beterschap en ik kijk uit naar je blogjes! x
    Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday: Sushi bowlMy Profile

  3. Welcome back! Leuk om te lezen dat je echt voor je gezin en jezelf hebt gekozen, heel goed. Wel vervelend dat je je echt niet lekker voelt, ik hoop dat daar snel verandering in komt! Beterschap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge