zonder papa

help! 5 dagen zonder papa ( en man)

Huh, is dat zo vreemd? vijf daagjes zonder man en papa? Misschien voor jou niet, maar wij zijn meestal samen. Op een nachtje na zo af en toe. Michiel gaat met vrienden vijf dagen naar Tenerife. Dat wordt dus een feestje bouwen thuis met Yarah. Het komt vast goed zonder papa (en man)

Michiels vrienden zijn mijn vrienden, dus waarom ga ik niet mee? Dat zal ik eens vertellen… Yarah zou niet mee kunnen en deze mama hier kan haar meisje geen vijf dagen missen. Natuurlijk was Yarah goed opgevangen, want Michiels ouders wilden wel op haar passen. Alleen kan ik het gewoon niet, ik zou zo’n heimwee naar haar krijgen en onzeker zijn of ik wel een goede moeder ben. Nee ik blijf dan wel lekker thuis met haar. Pas waren Michiel en ik een nachtje weg en dat was wel heel leuk. Een nachtje is goed te doen.

Ik gun Michiel het graag, lekker even niet werken en genieten van het vrij zijn. Even leuke dingen doen met vrienden in een warm land. Michiel werkt erg hard, vaak wel zo´n 10 uur per dag, veel vakantie neemt hij niet. Dus Michiel, ga er heerlijk van genieten!

Wij moeten het dus vijf dagen zonder papa en lieve Michiel doen. Dat is even wennen, maar hé… best een leuke uitdaging. Ik heb namelijk nooit een auto overdag en dan word het lastig om een rij-angst te overwinnen. Ik kan goed rijden hoor, maar ik doe het gewoon te weinig. Dus dat wordt lekker veel rijden en erop uit gaan met Yarah. Verder gaat hier in ons huisje het normale leven gewoon door. Stiekem misschien nog iets regelen voor Michiels verjaardag, hij is namelijk in april jarig, dus daar hebben we dan mooi even tijd voor. Nu nog even hard iets gaan verzinnen. Het gaat dus allemaal goed komen, maar we gaan onze lieve papa en man zeker erg missen! We zullen blij zijn als hij er weer is!

Kan jij op vakantie gaan terwijl je kind(eren) nog thuis zijn? Ik ben benieuwd, laat het me weten in een reactie.

Liefs Wilma

12 thoughts on “help! 5 dagen zonder papa ( en man)

 1. :)
  Mijn man gaat vaak naar het buitenland voor zijn werk.
  Hij vertrekt morgen voor 21 dagen naar China en ik blijf alleen met drie kindjes: 5, 3 en 1
  We maken een aftelkalender, we gebruiken ene boekje waar hij zijn stem in kan opnemen, zodat het lijkt of hij er toch is om het verhaaltje voor het slapen gaan te lezen…

  Zonder de kinderen op vakantie zou ik niet willen.
  Ze horen er nu eenmaal bij en ze zijn nog zo klein. Die tijd komt wel weer terug!

  Veel succes, het lukt je wel!

  1. Dat is lang zeg, leuk dat je een aftelkalender maakt! Jullie zullen hem vast erg missen, erg knap dat je het zo alleen doet met drie kindjes :) Petje af!

 2. Mijn man houdt van bergen beklimmen dus wij zijn ook weleens een week alleen thuis geweest. Vaak regelen we de dingen dan wel goed met familie zodat niet alles op mij alleen neerkomt. Ik zou het ook moeilijk vinden hoor om weg te gaan zonder kindjes!!
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn beauty verhaalMy Profile

 3. Komt zeker goed, maar ik weet hoe je je voelt! Stephan was vorig jaar in september een week weg om de Mont Ventoux te beklimmen voor de strijd tegen kanker. Het was mjn laatste week verlof. Ik heb twee nachten thuis geslapen en de rest bij mijn ouders haha. Ik had veel leuke dingen gepland staan, zoals een dagje sauna en aangezien ik vrij was, had ik thuis toch niet veel te doen en al mijn vriendinnen werkten of waren met vakantie. Was voor mij ook erg fijn, want zo kon ik een nachtje doorslapen, moest ik wel vroeg in de ochtend kolven, maar dat was niet erg. Dan had ik wat meer uren slaap achter elkaar :-) Het komt zeker goed met jullie, maar ik snap je helemaal!
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Mama vertelt: AngelaMy Profile

  1. Ja gaat zeker goed komen, aah je snapt het dus ;) Goed dat je zoveel dingen hebt gedaan! Helaas zijn bij mij ook vriendinnen op die vakantie,maar alsnog komt goed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge