tips valentijnscadeaus

5 tips voor een origineel valentijnscadeau voor weinig geld

Valentijnsdag komt er weer aan. Het moment dus om leuke tips te geven voor een origineel valentijnscadeau. Hoe kan je iemand echt verrassen? Ik geef jullie budgetvriendelijke tips.

Natuurlijk ga ik Michiel ook verrassen en daarvoor heb ik al een paar ideetjes voor in mijn hoofd. Hoe precies kan ik nog niet delen, want je zal net zien dat hij deze blog leest. Ik ben dus iemand die gek is op de liefde en alles wat daarmee te maken heeft. Genoeg leuke ideetjes dus in mijn hoofd en ik kan niet wachten om ze te delen!

Tip 1
Kruip ´s nachts je bed uit en blaas een grote hoeveelheid ballonnen op. Stop de hele auto van je geliefde vol met ballonnen. Wedden dat hij/zij erg verbaasd zal zijn. Dit jaar is het op zondag, dus de kans dat je geliefde naar het werk gaat is niet zo groot. Verras hem dan met een slaap- of woonkamer vol rode ballonnen. Wil je het nog specialer maken? Stop lieve briefjes in elke ballon. Absoluut een leuke start van de dag!

Tip 2
Hang een spandoek op met jouw liefdesverklaring! Mocht je geliefde weg gaan die dag, hang hem dan op. Als je geliefde dan terug komt is hij/zij vast en zeker verbaasd! Hang hem ´s nachts of ´s avonds laat op als je geliefde thuis blijft, wedden dat hij even naar buiten gaat om te kijken wat daar nou hangt.

Tip 3
Organiseer een picknick. Met dit weer? zul je denken. Nee, niet buiten maar op een leuk plekje in huis. Waarom niet op je bed of op de zolder. Kleed het romantisch aan, steek wat kaarsjes aan en koop wat lekkernijen. Is weer eens iets anders zo’n picknick in huis!

Tip 4
Plak het hele huis vol met post-it´s. Niet leeg, maar met een lieve boodschap. Denk vooral aan de plekken waar je geliefde vaak komt. Maar ook bijv. in zijn/haar schoen of jaszak of in het sleutelkastje. Hij/zij zal vast nog wel wat dagen briefjes blijven vinden.

Tip 5
Maak een Tien-Dagen-Valentijnspakket. Elke dag tot valentijnsdag geef je een klein cadeautje. Dit hoeft niet altijd een cadeautje te zijn. Dit kan ook een lekker ontbijtje zijn of een verrassing in de broodtrommel. Een lief briefje of een bloemetje.

Ga jij iets geven voor valentijn? Heb je nog een leuk idee voor een origineel valentijnscadeau?

Liefs Wilma

 

5 thoughts on “5 tips voor een origineel valentijnscadeau voor weinig geld

  1. Ik ben nog steeds aan het denken of ik wat wil gaan doen. We hebben het zeker verdiend om de liefde te vieren samen, maar ik ben voor mezelf HET idee nog niet tegen gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge