A mom´s diary | bij de huisartsenspost beland

Hoe ging de tweede week met baby Romin? Ik kan je zeggen dat we behoorlijk geschrokken waren. Dinsdag belandden we op de huisartsenpost. Hoe kwam dat zo?

Maandag

De laatste dag dat mijn vriendin en kraamverzorgster bij ons is. Wat gaat het snel zeg, de kraamtijd. Dat had ik van te voren al bedacht, zo ging het bij Yarah namelijk ook. Goed genieten van alles, hou ik me goed voor. Ze zijn maar even zo klein. Ik voel me vandaag behoorlijk rot. Ik vrees dat ik ziek ga worden. Aan het einde van de dag blijkt dat ook. Koorts, keel- en oorpijn, blegh! Dat is wel het laatste waar ik op zit te wachten. Daarom ben ik vast ook zo enorm moe de laatste dagen. Ik stak het steeds op de bevalling, wat ook heel goed had gekund natuurlijk. Mijn zusje is vandaag gezellig bij ons. Lieve meid! Ze vind alles van de baby prachtig en speelt heerlijk met Yarah. Zo leuk om te zien. Hopelijk voel ik me morgen niet nog zieker.

Dinsdag

Wat een fantastische nacht heb ik gehad. Had ik al verteld dat ik een droombaby heb? Hihi! Deze lieve boy sliep pas 1 uur, dat wel. Hij kwam verder alleen maar om 5 uur vannacht en werd weer om 8 uur wakker. Is dat niet even top?! Hier kan ik wel aan wennen. Deze nacht deed me ook goed voor mijn lichaam, want zieker voel ik me niet. Yeey! Er kwam vanochtend nog kraamvisite, gezellig! Gisteren waren trouwens eindelijk de geboortekaartjes gekomen. Ze zijn zo leuk! Hier kan je zien hoe hij eruit ziet. (Dit stukje klinkt allemaal nog erg voorspoedig, ik schreef dit namelijk dinsdagmorgen)

In de loop van de dag werd Romin steeds zieker en ook ik voelde me goed beroerd. Zo positief als de dag begon eindigde deze zeker niet. Samen met lieve Romin zat ik om half 1 ´s nachts bij de huisartsenpost. Zijn koorts was erg omhoog gegaan en aangezien hij nog maar een goed weekje oud was, is dit zeker niet goed. Ik moest toch even langskomen. Gelukkig geen bijzonderheden en mochten we gewoon naar huis. Schrikken was het wel even. Romin dronk overdag namelijk ook echt niet goed en sliep de hele dag. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Gelukkig dronk hij aan het eind van de avond wel en dat maakte het weer goed.

Woensdag

Yes, vandaag voelt Romin zich weer beterder. Hoe beroerd ik mij ook voel van afgelopen nacht ik wil er graag even uit. Dus ging ik lekker even met Yarah op stap naar de stad. De wibra verkocht leuke kleertjes, dus daar wilde ik graag een kijkje nemen. Ik kocht o.a. een super leuk setje voor Yarah. Ook Yarah heeft wat meer aandacht nodig deze dagen dus we knuffelen haar lekker veel. ´s avonds ga ik lekker mer haar naar bad, even een momentje samen wat we anders ook vaak deden. Dit vond ze super en ik kreeg dan ook veel kusjes. Te lief! Ik mag nog eigenlijk niet naar bad i.v.m. met infecties dus heel lang blijf ik er niet in en laat het water ook een beetje doorstromen. Ik had dat trouwens ook wel even nodig met Yarah. Al die onzekerheden steeds. Het was echt even fijn.

Donderdag

Dat was weer een hele slechte nacht. Hoewel ik niet mag klagen hoor, Romin doet het meestal super goed. Vannacht was hij alleen verkouden en zat zijn neusje erg dicht. Ik voel me vandaag hierdoor nog zieker, aangezien ik zo slecht sliep. In de ochtend kwam bezoek, gelukkig ging dit wel goed. ´s middags slapen Romin en ik samen fijn op de bank, daar kwam ik echt even van mij. En zo knuffelen met mijn mini is toch heerlijk! Yarah ging trouwens naar oma, dus die had het daar erg naar haar zin. Mijn week bestaat nog niet echt uit veel dingen doen, maarja wat wil je. Ik ben niet fit en nog maar pas bevallen. Mijn hoofd wil denk ik vaak te snel, is mijn valkuil.

Vrijdag

Mijn valkuil. Die kwam vandaag wel aan de orde vrees ik. Ik had goed geslapen en dus voelde ik me een anders mens. Tijd om mijn leven op te pakken, hihi! Niet zo slim van mij. Yarah was ´s ochtends naar de peuterclub en ´s middags was Michiel graveren voor ons bedrijf FeestjevanHout. Ik was dus veel alleen vandaag. Ik poetste het huis en maakte veel foto´s. O.a. voor instagram. Ik had veel leuke producten gekregen van Tinybiscuits en die moesten natuurlijk even op de foto. Michiel was ´s avonds oud papier ophalen voor een goed doel en ik was weer alleen. Ik voelde me echt zo ontzettend slecht van alles wat ik had gedaan. Ik had het mega koud en zat op de bank met twee dekens, zelfs dat hielp niet. Snik. Boontje komt om zijn loontje. Dit had ik kunnen voorspellen, dus ik mag niet klagen. Gelukkig kwam Michiel thuis en gaf hij me ´een schop onder mijn kont´ en moest ik van hem direct naar bed. Dat heb ik toen maar gedaan en ben ik lekker gaan slapen, hihi!

Liefs Wilma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge