zwanger van een jongen

Als meisjes-mama zwanger van een jongen

Zwanger van een jongen. Als meisjes-mama is dat toch even omschakelen. Ik ben dus zo´n mama die van roze en kant houd. Nu Yarah ouder is ook erg van zwart en stoer. Ik denk dat ik het toch best een beetje spannend vind om nu een jongetje te krijgen. Is dat anders? Hoe zal dat gaan. Wat is mijn stijl voor een jongetje?

Zwart-wit | Monochrome

Ik ben dus niet echt het type die donkerblauwe kleertjes leuk vind. Al heb ik er ook een paar gekocht hoor. Ik ben alleen meer van zwart-wit. Grijs. Toen ik erachter kwam dat ik een jongetje kreeg ging ik zoeken naar kleertjes. Dat is toch wel heel leuk als ´newbe´ jongensmama! Lekker kleertjes shoppen. Ik kwam erachter dat dus weinig winkels echt mijn smaak verkochten. Vind maar eens een leuk zwart-wit shirtje of broekje. Er is gewoon erg weinig van te vinden. Wel wist ik dat dit echt mijn smaak is. Dus dat werd online shoppen.

Instagram

Wat is Instagram toch leuk. Hier leerde ik veel mama´s kennen. O.a. van hele leuke jongetjes. Prachtige monochrome accounts, dus een heleboel inspiratie voor mij. Via die mama´s leerde ik allerlei leuke webshops kennen. Niet alleen voor de baby kwam ik leuke dingen tegen, ook voor Yarah kwam ik veel tegen. Geloof me ik heb nog een ernorme wishlist hoor, haha!

Babykamertje

Yarah´s kamer heeft pastelkleurtjes, echt leuk voor een meisje. Ook de babykamer van ons jongetje zal zwart-wit worden met wat mintgroene tinten. Een beetje kleur vind ik wel leuk. En ik ben nou eenmaal ook een groot mintgroen fan. We zijn nog hard aan het klussen voor de babykamer, want die moest uit niets gemaakt worden.

Echt een jongetje

Zwanger van een jongen. Ik voel al enorm veel liefde voor hem en dat zal alleen maar meer worden. Ik kijk enorm naar het moment uit dat ik hem voor het eerst kan vasthouden. Of een jongetje anders is dan een meisjesbaby kan ik natuurlijk niet zeggen. Dat gaan we gewoon meemaken. Ik ben erg benieuwd.

Liefs Wilma

 

4 thoughts on “Als meisjes-mama zwanger van een jongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge