Bedankt en een gelukkig 2016!

Bedankt lieve bezoekers, voor het lezen van mijn blogs en het plaatsen van reacties! Ik wens jullie een heel mooi gezond en gelukkig 2016 toe!

2015 is voorbij. Een jaar wat mooi voor je kon zijn, maar misschien was het wel een heel moeilijk jaar voor je.

Ik wens je een heel mooi gezond en gelukkig 2016 toe!

Volg je dromen. Met een lach en een traan. Niet alles gaat over rozen. Dat is het bestaan. Toch word je sterker, van alles wat je meemaakt! Al zie je het nu misschien niet, omdat het je raakt. Geniet van de mooie en kleine momenten in het leven, dit alles door God aan jou gegeven. Heb vertrouwen en geef een ander eens een compliment. Dat hoeft niet perse iemand te zijn die je kent. Probeer soms dingen los te laten. Is dat moeilijk? Probeer er dan over te praten! Heb elkaar lief en wees met elkaar positief! Waardeer een ander & heb een serieus gesprek. Maak lol en lach tot je niet meer kan. Zorg goed voor jezelf. Zeg eens tegen die persoon waar je zoveel om geeft: IK HOU VAN JOU!

Een gezegde uit de bijbel:

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.

IMG_0484

Bedankt lieve volgers!

Bedankt dat jullie de moeite namen om mijn blogs te lezen. Bedankt voor de reacties die jullie plaatsten en de complimenten die jullie mij gaven! Ik vind het zo fijn om te schrijven, ik heb echt mijn hobby gevonden. Ik waardeer jullie enorm en dat wilde ik jullie zeggen. Ik hoop dat jullie mij nog lang blijven volgen, dat zou helemaal super zijn! Als jullie tips hebben of een idee hebben om over te schrijven. Laat het me zeker weten. Ik denk ook graag met jullie mee! Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe!

Liefs Wilma

Foto´s Pro Moments

16 thoughts on “Bedankt en een gelukkig 2016!

    1. Super lief, dankjewel :) Ja hele mooie kleuren vind ik dat :) Ik had haar verjaardag in het thema goud en roze gedaan. Ik zag ook mooie foto´s van Fay haar eerste verjaardag, dat zag er ook al zo mooi uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge