zwanger

Bijzonder nieuws | ik ben zwanger!!

Hoera! Ik ben zwanger! Wat ben ik blij dat ik het ga en kan delen met jullie. Vandaag ben ik ruim 10 weken zwanger en dus vertel ik het nog redelijk vroeg. Ik wil het gewoon zo graag delen. We hebben lang onze mond gehouden en toen wilden we het gewoon iedereen graag vertellen. In deze blog staat een zwangerschapsaankondiging in video vorm die we onze dierbaren lieten zien en die wil ik natuurlijk ook graag aan jullie laten zien!

 

De baby zal helemaal begin februari worden geboren als alles goed mag gaan. De uitgerekende datum is 1 februari. Ik had vorige week een echo gehad en eigenlijk dacht ik dat ik al een week verder was, dat zou nu dan ruim 11 weken zijn geweest, maar ik werd een week terug gezet. Ook ik heb weer tig testen gedaan, zoals ik dat ook bij Yarah deed, hihi! Ik ga jullie heel snel in een andere blog verder bij praten over al die eerste weken. Hoe het met me gaat, hoe ik erachter kwam. Ik heb er al helemaal zin in. Ik kan je één ding verklappen, goed heb ik me niet gevoeld. Dat verklaard dus ook de rust die er de laatste tijd op  mijn blog was. Ik kan alleen zeggen dat het steeds beter gaat, dus ik hoop dat er snel weer verandering in komt! Ik ben verder gewoon zo blij en dankbaar dat het tot nu toe allemaal goed mag gaan! Ondanks de kwaaltjes.

 

Liefs Wilma

56 thoughts on “Bijzonder nieuws | ik ben zwanger!!

  1. Ooooh gefeliciteerd!! Wat leuk :-) en wat een leuk filmpje ook. Super grappig het grote zus trainingskamp haha! Geniet ervan, hopelijk snel minder kwaaltjes.

    1. Hihi kon ik er eindelijk iets over zeggen :) Vond het stiekem daarom ook extra leuk om je blogs te lezen! Dankjewel :)

  2. Gefeliciteerd meis! Hopelijk is je misselijkheid snel over. Schijnt bij meisjeszwangerschappen vaker voor te komen, heb ik mij laten vertellen. Ik kwam er vorig jaar rond deze tijd achter dat ik in verwachting was, mijn zoon had als datum 8 februari en hij kwam de 21e pas??? maar dat gaat bij jou natuurlijk niet gebeuren! Geniet er van!

    1. Dankjewel :) Dat had ik bij Yarah inderdaad ook, we zullen het zien ;) Bij Yarah was ik ook overtijd dus daar ga ik maar vast een beetje vanuit, haha!

  3. Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een mooie zwangerschap mag hebben! Geniet ervan. Leuk filmpje om het aan te kondigen ook, echt leuk gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge