blogs die je moet volgen

Blogs die je echt moet volgen | Lijstje van 5

Ik volg ontzettend veel leuke blogs. Een aantal volg ik al heel lang. Al vanaf mijn zwangerschap, toen was daar echt dat moment dat ik blogs ging ontdekken. Dat waren toen vooral mamablogs. Nu volg ik ook graag lifestyle- en fashion blogs. Welke vijf moet jij echt volgen?

Header-SR

Style-Remains

Style-remains de blog van Laura, 22 jaar! Hier kan je veel artikelen lezen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes en ondernemen. Ook deelt Laura outfitposts en die vind ik altijd erg gaaf. Ook word ik echt geinspireerd door veel leuke blogs. Deze blog vind ik bijvoorbeeld erg inspirerend. Ook maakt Laura echt prachtige foto´s, daar ben ik stiekem wel jaloers op, haha!

header-160315

Haremaristeit

Haremaristeit, een kleurrijke blog en met name erg creatief. Dit blog volg ik nog niet zolang, maar ik ben helemaal fan. Zoveel mooie kleuren en ideetjes waar je door geïnspireerd wordt. Ze maakte voor een instaswap een soort map en die vond ik helemaal gaaf!

girl

That girl with her blog

That girl with her blog, een blog die ik sinds een tijdje volg. Leuk outfitartikelen, waar ik met name voor kom. Ook haar terugkomende rubriek My life in pictures lees ik erg graag. Ik ben gek op kleding en op haar blog zie ik zoveel leuks voorbij komen. Haar favoriete zin is ´ik wil´ en daar heb ik dan ook wel last van hoor!

LOGO_PAPAISDELIEFSTE

Papa is de liefste

Papa is de liefste is een mamablog van Simone. Ze is mama van een heel lief meisje Mirthe die over een kleine twee maanden al één jaar wordt. Ze schrijft veel over het moederschap en dat doet ze op een eerlijke manier, maar vooral door een roze bril. Deze blog vind ik heel leuk om te lezen, een kijkje in het fotoboek van Mirthe. Mama´s neem zeker eens een kijkje!

logo-site2

Sanny Zoekt Geluk

Sanny zoekt geluk, haar blognaam zegt het eigenlijk al. Sanny is op zoek naar geluk en in die zoektocht neemt ze ons mee. Ik word echt enorm door haar geïnspireerd op alle soorten vlakken. Zoals deze video op haar blog om je droom te visualiseren. Er staan artikelen over kleding, eten, geluk, succesvol worden en noem het maar op. Ik krijg altijd weer enorm veel zin om ergens voor te gaan als ik een blog of video van haar heb gelezen/gezien.

Ken jij deze blogs al en door welke blog wordt jij geïnspireerd?

Liefs Wilma

21 thoughts on “Blogs die je echt moet volgen | Lijstje van 5

  1. Zelf ken ik geen van deze blogs. Ik ga zeker even een kijkje nemen.

    Ik volg zelf vijf andere blogs met grote regelmaat. Maar ik lees ook graag andere blogs… Naast mijn eigen blog(s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge