blogs

Deze blogs zijn het lezen waard

Wat lees ik veel blogs en zo nu en dan kom ik een blog tegen waar ik veel aan heb of door geinspireerd word. Het leek me leuk om deze blogs eens met jullie te delen, wie weet heb jij er ook wat aan!

Magisch lekkere Nutella mousse

Nutellea, Mjammie! Dat op zichzelf is al erg lekker, maar wat als je er een mousse van maakt. Heeerlijk! Nee, gezond is het niet, I know! Maar moet dat dan altijd? Soms heb je gewoon zin in comfort food, dit kan je dan ook veel op deze blog vinden.

Winactie Floaten

Floaten, heerlijk! Ik heb het eens gedaan de dag voordat ik ging trouwen. Liggen in zout water, dus eigenlijk lig je op het water. Ja, je drijft! Ultieme ontspanning. Jij kan dit ook winnen, doe dus zeker mee… Bij Kidzblogger zijn er trouwens vaak leuke winacties te vinden.

Life is to short to have boring hair

Ben ik het helemaal mee eens. Een mooi kapsel is sowieso een must. Af en toe er iets leuks mee doen is nog leuker. In deze blog laat Lady Jewelry zien hoe je je haar ook kan pimpen. Wat een mooie accessoire van de Primark! Als ik daar nog eens ga shoppen neem ik zeker eens een kijkje bij de haaraccessoires.

Mama van Liam

Eigenlijk heb ik hier geen speciale blog voor die ik met jullie wil delen. Ik wil gewoon haar hele blog met jullie delen. Je kunt hier verhalen over het moederschap vinden en over haar kindje. Ook is er een leuke rubriek, Meet the blogger. Hierin komen allerlei bloggers aan het woord. Ook ik heb aan deze rubriek mee gedaan.

Budgetella

Dit vind ik zo´n leuke blog. Je kunt er werkelijk allerlei blogjes vinden. Haar naam zegt het al ´budget´ . Collecties van Primark die ik daar voor het eerst zie, blogjes over de action. Ook zijn er veel handige tips te vinden of weetjes waar je zelf nog nooit aan had gedacht. Ik zou zeggen, neem snel eens een kijkje!

Kraamcadeautjes DIY

Bij Littlefamilyof3 kwam ik een leuke blog tegen voor kraamcadeautjes. Sarah heeft zelf mooie cadeautjes genaaid. Ik vond het zo leuk, ik wil zelf dus ook eens proberen iets te naaien voor Yarah. Ze had een lief en vrolijk pandaprintje en dat zag er zo leuk uit, ik ben benieuwd of ik ook zoiets kan vinden.

Tijd voor jezelf nemen

Best wel belangrijk om te doen, zeker in deze tijd. Alles is vaak zo druk. Ik heb dus ook best een probleem om goed te ontspannen. ik kan dat gewoon niet goed, er zit altijd wel iets in mijn hoofd. Zeker nu ik een blog heb vind ik het een stuk lastiger. Toen ik deze blog las op Cindyscoachingcorner dacht ik JA! Dezer tips kan ik wel erg goed gebruiken en probeer ze mee te nemen in het dagelijks leven.

Hilarische borstvoedingsmomenten

Mama met passie, haar moeten jullie inmiddels toch wel kennen via mijn blog. Ze kan zo leuk schrijven over het moederschap en ook zijn er vaak mooie verhalen te vinden. Pas schreef ze een blog over hilarische borstvoedingsmomenten en toen moest ik wel even in mezelf lachen. Zo herkenbaar. Moet je zeker eens lezen.

Aan welke blog heb jij de afgelopen tijd veel gehad?

Liefs Wilma

 

11 thoughts on “Deze blogs zijn het lezen waard

  1. Leuk om mij te vermelden! Dat panda stofje is leuk hé. ? Je kan hem wel nog online vinden volgens mij, bestaat ook nog in mint geloof ik. ? Liefs, Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge