bloggen

Bye Bye laptop & hoe moet ik nu bloggen?

Mijn laptop heeft vanaf het moment dat ik hem kocht al problemen. Het geluid valt soms voor een hele poos weg. Dat is erg lastig als ik een filmpje wil kijken of zelf een video aan het bewerken ben. Hoe moet dat nu?

En zo had ik een probleem. Ik heb nog even garantie, dus als ik er wat aan wil doen moet dat wel nu. Ik heb een mailtje gestuurd naar het bedrijf waar ik hem heb gekocht en ik mag hem terugsturen. Zij gaan hem nakijken en hopelijk komt hij goed terug. Het probleem is dat ik zonder laptop zit en wat ben ik daar stiekem aan gehecht!

Elke dag zit ik achter mijn laptop te bloggen en anders wel andere blogs te lezen. Ideetjes op te doen of een vlog te kijken. Mijn laptop kan ik niet meer missen, snik. Soms is het alleen helaas niet anders. Hoe los ik dit probleem op?

Meestal blog ik beneden, maar boven staat ook een computer. Die kan ik dus in principe wel gebruiken. Dan wel het liefst overdag, want vaak zit ´s avonds Michiel achter de computer.

Wat een drama trouwens hé, waar doe ik eigenlijk moeilijk over. Gewoon even beter plannen. Ja dat gaat ook heus allemaal wel goed komen! Ik hoop maar dat hij snel weer goed terugkomt!

Zijn jullie ook stiekem gehecht aan de computer of laptop?

Liefs Wilma

Volg je me al op Facebook? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe blogs en ander leuk nieuws.

 

19 thoughts on “Bye Bye laptop & hoe moet ik nu bloggen?

 1. Ohh vreselijk als je laptop het niet doet!
  Mijne deed het laatst ook minder goed, toen heb ik heel snel een nieuwe besteld! Gelukkig kwam deze na 3 dagen al!

  Liefs xx

 2. Oei, vervelend! Ik zou ook echt niet zonder laptop kunnen. Mijn blog kan eventueel wel een paar dagen ‘overleven’ zonder nieuwe artikelen, maar de grootste ramp zou op school zijn. Ik heb ‘m daar dagelijks nodig en moet minimaal 1x per week een volledig project opleveren. In onze ‘kantoorruimte’ op school hebben we ook geen vaste computers oid, dus dat zou voor mij echt een ramp zijn haha.

  Wat dat betreft heb je nog heel veel geluk dat je nog een andere computer boven hebt staan! Hoe lang blijft je laptop weg? Misschien kun je er in de tussentijd eentje lenen van iemand? Ik hoop in elk geval dat ‘ie snel gemaakt is!
  Mandy onlangs geplaatst…16 warme sjaals voor dit seizoenMy Profile

  1. Ik heb inderdaad geluk dat ik nog een computer boven heb staan, dus daar ga ik maar bloggen ;) Alleen soms lastig te combineren met mijn dochtertje die beneden wil zijn en mijn man die ´s avonds op de computer wil ;) Wordt goed plannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge