de kidsdoorgeefbox | wat een feestje

Zoals de titel het al zegt ontving ik de kids doorgeefbox. Een doos vol met leuk speelgoed wat van een ander kindje is geweest. Ik had de eer om als eerste de box te ontvangen en natuurlijk wil ik dit graag aan jullie laten zien.

De kidsdoorgeefbox is een initiatief van Charlotte van Aukjeswereld. Ze kwam op het leuke idee om speelgoed waar onze eigen kindjes niet meer mee spelen door te geven aan kinderen die daar weer heel blij van worden.

Toen de postbode het pakket kwam afgeven hebben we niet lang gewacht om hem open te maken. Yarah stond te popelen, want die doos hoorden we al rammelen. Dat trok natuurlijk direct Yarah´s aandacht. Spannend hoor, wat zou er in zitten?

IMG_4454
Het pakket wat we van Charlotte kregen. Het ziet er helemaal vrolijk uit!

IMG_4460
Er zat een mooi kaartje bij, heel erg lief! Wat een leuke speeltjes he! Hier zie je een kijkje in de doos. Er zat echt van alles in. Badeendjes, knuffel Nemo, schilderijtje, een boek, sambabal, een eetsetje en nog een aantal dingen.

IMG_4463
Yarah wilde eigenlijk alles wel houden, haha! We hielden o.a. de sambabal, de badeendjes en een boek. Oh ja, ook nog een mini boekje van Kikker. Dat laatste leest ze trouwens heel vaak, haha!

Zelf heb ik er weer nieuwe dingen ingestopt. Dat ga ik natuurlijk nog niet zeggen, want dan zou het voor de nieuwe ontvanger geen verrassing meer zijn. Ik ben heel benieuwd of zij er ook zo blij van wordt.

Wat vindt jij van de kidsdoorgeefbox?

Liefs Wilma

20 thoughts on “de kidsdoorgeefbox | wat een feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge