diy mok persoonlijk

DIY mok met tekst van de Action

Vandaag heb ik weer een leuke Diy voor jullie. Ik was aan het shoppen bij de Action en ik zag een leuk pakketje staan en ik had direct een leuk idee. Gaaf toch om een persoonlijke mok te maken. Ik laat jullie zien wat ik van deze diy mok gemaakt heb. Are you ready?

Een leuke diy om te maken voor jezelf of om als cadeautje om te geven. Het is natuurlijk ook erg leuk om met je kinderen hun persoonlijke mok te maken en hun creativiteit te uiten.

IMG_0216

Hoe duur is dit pakketje? Eigenlijk weet ik dat niet meer 100 % zeker, maar volgens mij was het maar €1,50. Nou dat is niet duur toch?

IMG_0221
Van te voren zocht ik een leuke tekst op, zodat ik die kan gebruiken voor mijn mok. Nou, ik heb echt trillende handen, dus scherp gaat het niet worden, maar ach. Best wel leuk om te doen trouwens!

IMG_0229
Hello Beautiful! & toen was hij af! Tadaaa, het eindresultaat van de diy mok. Gewoon simpel, dat vind ik zelf het mooist. Maar je kan er natuurlijk ook een hele creatie op maken, er zijn genoeg kleurtjes.

Verder zit er in het doosje een beschrijving waarin bijv. staat hoelang het moet drogen en dat hij in de oven moet. Je hebt trouwens genoeg verf over, dus ik denk dat je dit ook zo kan maken met een andere mok.

& nu ben ik benieuwd, zou je dit ook maken? Zo ja, wat zou jij er op schilderen? Laat het me weten in een reactie.

Liefs Wilma

Volg je mij al op Facebook, zodat je op de hoogte blijft van al het leuke nieuws?

7 thoughts on “DIY mok met tekst van de Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge