scrub etos botanical boost

Etos Botanical Boost Scrub

Hij is er al even, maar ik heb hem pas ontdekt. De Etos Botanical Boost lijn. De verzorgingslijn heeft drie lijnen en werken met zes planten die je lichaam echt een Boost kunnen geven. Ik kreeg twee scrubs cadeau en vertel jullie wat ik er van vind!

De totale Etos Botanical verzorgingslijn bestaat uit wel liefst 25 bijzondere producten. Alle flacons en tubes zijn afgewerkt met mooie koperaccenten. Daar ben ik dus echt fan van en vind het dan ook erg chic staan. Etos heeft voor iedere behoefte door de dag heen de ideale lijn en het perfecte product.

Nu is het zo dat ik twee heerlijke scrubs van mijn aanstaande schoonzusje heb gekregen voor mijn verjaardag. Ik vond het er zo prachtig uit zien dat mijn interesse was gewekt. Wat houd deze lijn in? Ik ging naar de Etos om te kijken wat voor andere producten er nog meer waren. Wel 25 producten dus. Ook krijg je er een heel mooi cadeautasje bij.

IMG_8524

Ik vind beide scrubs enorm lekker en wat ruiken ze goed. De ene scrub ruikt erg naar vanille en is een jelly scrub. Van deze twee mijn favoriet. Echt een scrub om even mee tot rust te komen. De andere scrub is dunner en zoals er op staat, heerlijk voor onder de douche. Hij ruikt veel frisser, namelijk naar limoen en munt. Een goede en frisse start voor de dag.

IMG_8529

De Jasmine&Vanilla scrub kost € 4,49 en is verkrijgbaar bij Etos. De Lime&Mint scrub kost €3,99.

Voor deze heerlijke Botanical Boost lijn is Etos een samenwerking aangegaan met de Hortus Botanicus Amsterdam, dé specialist op Botanische collecties en plantwetenschappen. Samen brengen Etos en Hortus Botanicus de natuur tot leven.

Mijn conclusie: Ik vind het echt een aanrader om jezelf eens te verwennen of iemand anders mee te verrassen. Beide scrubs ruiken enorm lekker en je krijgt spontaan zin om ze direct te gebruiken. Het is dat ik niet alles kan betalen, maar anders zou ik nog veel meer producten van deze lijn willen uitproberen.

Ken jij de Botanical Boost lijn van Etos al? Lijkt hij jou lekker? 

Liefs Wilma

 

7 thoughts on “Etos Botanical Boost Scrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge