My Friday Vlog | Lieve Yarah & shoppen met mijn vriendin

Spannend! Mijn eerste vlog, een dagje uit mijn leven. Ik had een leuk en rustig dagje en het leek me leuk om het eens te vloggen. Mijn vriendin kwam nog gezellig langs en we gingen even de stad in. Kijk je mee naar my Friday vlog?

Over de video

Zoals je misschien wel merkt aan de video vind ik het nog wel een beetje spannend om voor de camera te staan. Toen ik de beelden ging bewerken moest ik soms best even lachen. Ik had gewoon een stukje, waar ik mijn ogen niet eens op film had staan, oeps! Die camera meer omhoog de volgende keer! Ook merk ik dat ik soms een klank langer aanhoud, haha! Dat doe ik dus nooit in ´real life´ Grappig dat je dan toch een beetje anders doet, komt gewoon door de spanning. We gaan gewoon nog veel video´s maken en dan maak ik het mij vanzelf eigen.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van my Friday vlog. Vinden jullie het leuk om een vlog te zien? & wat vonden jullie van een bril bij mij? (Ik draag lenzen en soms vind ik het fijn om een bril te dragen, dus wil ik wel een leuke.)

Liefs Wilma

 

8 thoughts on “My Friday Vlog | Lieve Yarah & shoppen met mijn vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge