gender reveal cake

Gender reveal | we krijgen een …

Jaa, eindelijk is het dan zover! Ik mag en kan jullie vertellen of er een lief jongetje of meisje in mijn buik groeit. Jullie konden hier al lezen dat ik een geslachtsbepaling heb gehad. Afgelopen woensdag hielden we een feestje voor familie en vrienden en kwamen we achter het geslacht d.m.v. een taart. Benieuwd wat het is geworden?

Al een tijdje heb ik contact met Louella van Kers op de Taart en zij maakt prachtige taarten. Nu weten jullie misschien wel dat ik ook graag taarten maak, maar deze kon ik natuurlijk niet zelf maken. Het geslacht moest natuurlijk een verrassing blijven. Dus mocht Louella de taart maken. En wat is die taart gaaf geworden zeg. Echt zo prachtig. We waren er enorm blij mee. Die beer vind ik zo schattig.

Afgelopen woensdag was het enorm warm. Eigenlijk een beetje te warm overdag, maar ´s avonds koelde het gelukkig af en was het heerlijk. Ons feestje kon dus mooi in de tuin worden gevierd. Een gezellige avond met familie en vrienden.

gender reveal

… En wat was ik stiekem best nieuwsgierig, wat zou het zijn? Iedereen mocht stemmen op een krijtbord en het stond gewoon precies 12-12. Er konden een paar niet komen, maar die dachten een jongen. Dus dat zou dat zou de stand ongelijk hebben gemaakt.

Toen iedereen er was konden we dan EINDELIJK de taart aansnijden. Aangezien de cake blauw of roze was zagen we het nog niet aan het mes. En toen was daar het moment.. there was the moment…..

gender reveal cake

Het is…. EEN JONGEN!!!!!!!

Geweldig wat leuk! We waren zo blij, er groeit een klein lief jongetje in mijn buik. Een broertje voor Yarah. Echt super. Ik had echt geen voorkeur, het maakte me niets uit dus wat het ook zou worden.. ik vind het geweldig. Ik vind het zelf echt heel leuk om het al van te voren te weten. Nu ga ik lekker mezelf verdiepen in de jongenswereld. Waar kan ik leuke kleertjes kopen bijvoorbeeld. Jij nog een tip? Haha!

Wij gaan zijn nog van het leuke nieuws aan het genieten en gaan natuurlijk hard op zoek naar een leuke jongensnaam. Die hebben we namelijk nog niet, wel één optie.

Zou jij van te voren willen weten of je een jongen of meisje krijgt?

Liefs Wilma

30 thoughts on “Gender reveal | we krijgen een …

 1. Wat leuk! Ik heb met 17 weken een echo laten maken, kon niet wachten tot die van 20 weken. Het maakte mij niets uit, maar ik wilde wel weten wat voor kleertjes ik kon gaan shoppen. Dat je een jongen krijgt, betekent wat mij betreft niet per se dat je alles blauw moet kopen. Prenatal Pure en Noppies waren mijn favoriete merken. Omdat er bij mij een kleine baby werd verwacht, waren deze kleertjes ideaal.
  Nina onlangs geplaatst…30 Day Blog Challenge: Hoe gastvrij ben jij?My Profile

 2. Super leuk, een jongetje!! Maar het belangrijkste is, dat het gezond is! Heel veel plezier met alle voorbereidingen, zoals het kamertje en zo! Voel je je goed? Liefs, tante Lies

 3. Proficiat, leuk seg, van elk één. Hier ook een droom. Ik ben echt een Next shopper. Leuke spullen voor geen geld.
  Zo’n cake is wel een leuk idee. Wisten jullie het zelf voordat je de cake aansneed? Dat is precies niet helemaal duidelijk :)
  Jess onlangs geplaatst…Mommy confessions #1My Profile

 4. Wat super leuk, gefeliciteerd… Super leuke taart ook :)
  Wij wisten dat Liam een jongetje werd, maar hielden dit voor onszelf. Bij een volgende willen we het weer graag weten…

 5. Gefeliciteerd, super leuk een jongen en een meid, ik heb zelf ook een zoon en een dochtertje. De kleding van z8 vind ik erg gaaf voor jongens en meisjes.

 6. Wat leuk ik volg je ook via youtube. ik had geloof ik al gezegt dat we gelijke tijd zwanger zijn? en wat leuk gefeliciteerd dat je een jongetje krijgt wij krijgen ook een jongetje en ben nu ook 20 weken hihi .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge