outfit van H&M

Genieten van de zon in een outfit van H&M – mama en haar meisje

Laatst scoorde ik een gave outfit bij de H&M en wat ben ik er blij mee. Afgelopen weekend scheen de zon zo lekker dus gingen Michiel en ik samen met Yarah er lekker op uit. Kon Michiel mooi foto´s van mijn nieuwe outfit maken! Dit leverde weer mooie plaatjes op, kijk je mee naar mijn outfit van H&M?

Mijn nieuwe outfit van H&M

IMG_1638
Heerlijk wandelen in de natuur samen met Yarah, helemaal matching!

IMG_1720

Tegenwoordig vind ik het leuk om kleding buiten mijn comfortzone te kopen. Hiervoor kan je bij de H&M zeker wel slagen, wat zag ik veel leuke dingen hangen. Het was dan ook moeilijk om een outfit te kiezen.

IMG_1764

Denim lange blouse/jurk van H&M: €29,95
Crème jurk van H&M: €19,95
Hippe haarband van H&M: €5,99

IMG_1682
I – LOVE – your little hand in mine…

IMG_1771

De denim blousejurk heeft zakken en dat is wel heel fijn. De kleding zit heerlijk en de haarband vindt ik zelf erg gaaf. De outfit is net even anders dan anders…

IMG_1691

Lief klein meisje van mij, samen plezier hebben en genieten in de zon.. Zo blij met deze outfit van H&M!

Het jurkje van Yarah is van de Primark en haar bolero van de Zara.

Wat vinden jullie van deze outfit? Kopen jullie graag bij de H&M?

Liefs Wilma

 

27 thoughts on “Genieten van de zon in een outfit van H&M – mama en haar meisje

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt een hekel heb aan winkelen voor kleding. Ik ben vrij lang en smal (helaas wel iets dikker dan voorheen, ahum) waardoor veel merken afvallen. De kleding is dan te kort of ik ben te smal. Gruwelijk irritant dus meestal shop ik online bij mijn favoriete merk(en). H&M hoop ik nooit voor mezelf maar wel voor de kinderen. Dat kan dan zowel online of als in een fysieke winkel.

    Wat betreft jou kledingkeuze. Ik vind het een fantastische combinatie, wel vraag ik me dan af hoe papa erbij gekleed is ;)
    Op foto’s zien dingen er vaker toch anders uit dan ze in werkelijkheid zijn, dus ben ook wel benieuwd of het er in het dagelijkse leven ook zo prachtig uit ziet (klinkt wellicht een beetje vreemd, maar misschien begrijp je me heel goed).

    1. Dat lijkt me ook best lastig! Dan is shoppen een stuk minder leuk! & ook in het dagelijks leven ben ik heel blij met de outfit ;)

  2. wat een super leuke kleren heb je aan! Staat je echt heel leuk! Prachtige foto’s zo samen met je kleine meisje! En mooie natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge