genomineerd

Genomineerd voor de Liebster Award

Yeey ik ben (voor de tweede keer) genomineerd voor de Liebster award. Deze keer werd ik genomineerd door Charlotte. Het leuke aan deze vragen is dat het weer andere zijn, dus is het toch helemaal anders. Wat weet jij nog niet van mij? En wat is mijn grootste blunder?

Als je morgen een dag vrij zou hebben en die mocht je helemaal aan jezelf besteden (geen huishouden dus!) wat zou je gaan doen?

Dat weet ik wel, waar ik enorm zin in heb is om een dagje naar een wellness te gaan. Heerlijk een massage boeken of een behandeling. Lijkt me heerlijk!

Wat vindt je mooi aan jezelf?

Ehm… Mijn haar. Als het goed zit. Over het algemeen ben ik best tevreden over mezelf, over alles wel. Iedereen heeft wel eens van die dingetjes.

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Zeker op nummer 1 wil ik eind van de zomer met Michiel en Yarah vliegen naar een warm land en daar heerlijk genieten van de zon.

Noem één ding op wat we niet van jou weten?

Dat ik niet tegen irritante geluiden kan. Hoge pieptoontjes of het raam open in de auto en dan dat geluid.. brr

Wat is je grootste blunder ooit?

Dat weet ik nou nooit zo goed. Heb ik ooit echt een grote blunder gemaakt? Misschien dat ik aan het verven was in d hal en ik de ladder tegen het raam van de deur liet vallen. En dat die dus stuk was? dat?

Wat voor soort blogs sla je altijd over, zelfs bij je favoriete bloggers?

Reviews vindt ik meestal niet zo leuk om te lezen. Huis, tuin en keukenblogjes. Tenzij het een hele goede titel heeft, dan kan mijn aandacht nog weleens gewekt worden. Verder heb ik een hekel aan loedermoeder-blogjes en een hekel aan blogs over borstvoeding en de borstvoedingsmaffia. Over dat laatste denk ik dan echt, hou er maar een keer over op, als je er zelf ook over schrijft dan geef je het toch ook weer aandacht?!

Welk make-up product kan jij niet zonder?

Als ik iets moet opnoemen mascara. Op zich kan ik alleen ook heus zonder dat.

Als jij een groente – of fruitsoort zou zijn, welke was je dan en waarom?

Hihi, wat een leuke vraag. Even denken hoor. Een mooie aardbei. Lekker zoet en mooi van kleur, haha alleen daarom spreekt het mij aan. Gewoon omdat ik er zo dol op ben. Waarom? Tsja.. Ik hou er van om aandacht aan mijn uiterlijk te geven, maar mijn innerlijk dat is waar het om draait. Haha!

Wat heb je vandaag allemaal gegeten?

Boterhammen met jawel, aardbeien! Een stroopwafel en een gebakken ei met gesmolten kaas. Verder lekker veel thee gedronken.

Als je jezelf een andere naam mocht geven, welke zou dat dan zijn?

Ach ik hoef niet zo nodig een andere naam. Toen ik jonger was had ik al een persoonlijke blog. Hier noemde ik mijzelf May-linn. Ik vond dat een erg mooie naam. Ik was toen 14 geloof ik. Op zich vind ik die naam nog steeds mooi.

Dat waren de vragen weer. Bedankt voor het taggen, Charlotte! Je hebt leuke interessante vragen verzonnen!

Nu vraag ik me af, wat weet ik nog niet van jou? Op zich best leuk als ik jou ook wat beter leer kennen :)

Liefs Wilma

7 thoughts on “Genomineerd voor de Liebster Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge