amazing trend4u

Amazing trends4u | Een happy outfit

Helemaal happy met mijn nieuwe t-shirt van Amazing trends4u. Een leuk zwart shirt met de tekst ´Happy and Lazy´ Vandaag laat ik zien hoe ik dit t-shirt in een outfit combineer. Geef me een leuke hoed, een fringe rokje en zwarte sneakers en ik ben er klaar voor!

Al een poos zocht ik een zwart t-shirt met een leuke tekst en kon er geen vinden. Totdat ik een kijkje mocht nemen in de webshop van Amazing trends4u. Een hippe webshop die meegaat met alle trends van dit moment. Behalve hippe kleding heeft Amazing trends4u ook veel leuke accessoires.

amazing trends4u

Happy and Lazy! Een t-shirt wat heerlijk zit, gecombineerd met een (nep)leren jasje van Forever 21 en een fringe-suède rok van de New Yorker.

outfit black shirt

IMG_2507

Ik vind deze combinatie erg leuk, maar je kan er natuurlijk alle kanten mee op. Ik denk dat ik hem van de zomer veel ga dragen. Dus kom maar op met dat lekkere weer! In de webshop van Amazing trends4u is er veel verschillende kleding verkrijgbaar. Van een comfy sweater tot een blouse. Boho kleding: t-shirts, topjes en gave jurkjes. Ga je voor netjes of voor comfy, het is beide verkrijgbaar. Bestel je voor 13.00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Dus als je plotseling toch iets nieuws wilt, hoef je er niet lang op te wachten. Dat is wel zo fijn!

amazing trends4u

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Amazing trends4u. Hier word je op de hoogte gehouden van allerlei nieuwe leuke musthaves en kan je meedoen aan winacties.

IMG_2523

Ook kreeg ik deze leuke earlines opgestuurd. Helaas heb ik geen gaatjes om het te laten zien, maar zo krijg je ook een idee. Zijn ze niet gaaf?!

Hoe zou jij dit zwarte t-shirt combineren? Laat het me weten in een reactie =)

Liefs Wilma

** dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking**

 

14 thoughts on “Amazing trends4u | Een happy outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge