happy summer swap

Happy Summer Swap

Gaat het eindelijk zomer worden? Wel of niet, ik kreeg een happy summer swap opgestuurd en stuurde er zelf ook één op naar een medeblogger. Met een groepje bloggers hadden we een leuk plan. Elkaar een pakket opsturen vol verrassingen. Happy de zomer in! Ik was enorm verrast en werd er helemaal blij van! Kijk je mee?

Via lootjestrekken kreeg ik een lootje van een medeblogster waar ik cadeautjes voor mocht kopen. We spraken een bedrag af en konden los gaan. Ik mocht cadeautjes kopen voor Bregje van Bregblogt. Wat is het leuk om je in te leven in iemands leven, zo leerde ik haar weer wat beter kennen. Ik wilde natuurlijk wel iets kopen wat ze leuk zou vinden!

IMG_5386

Benieuwd wat er in het pakket voor Bregje zit? Neem een kijkje op haar blog Bregblogt!

IMG_5391

Zelf kreeg ik ook een prachtig pakker opgestuurd van Charlotte van Aukjeswereld. In onze whatsapp groep zag ik al een foto voorbij komen met cadeautjes prachtig ingepakt. Dat ziet er mooi uit, dacht ik nog bij mezelf! Ze heeft er werk van gemaakt. Hoe leuk dat dat pakket voor mij was?!

happy summer swap

Wauw, ziet het er niet prachtig uit?! Ik hou van roze, mocht je me nog niet kennen haha! Ik werd er helemaal blij van en Yarah kon niet wachten met uitpakken. Maar ik moest natuurlijk eerst even wat foto´s maken.

IMG_5423

Yarah vond het geweldig om uit te pakken, zo lief! Ze kreeg badstiften, wat leuk! Dat kenden wij nog niet, maar we gaan het gauw eens uitproberen. Ook kreeg ze kinder nagelakjes, zo schattig. We trokken die avond een mooie gele jurk aan en lakten haar nageltjes geel, schattig!

IMG_5427

Ik werd ook helemaal verwend. & echt die Jelly Beans zijn ZO LEKKER! Ook kan ik lekker gaan ontspannen met een tijdschrift en een maskertje op. Komt goed uit, want ik heb het nogal druk de laatste tijd. Tony´s was ook heerlijk, dat gaat er altijd wel in :)

IMG_5429

Nog een leuk tijdschrift, kan ik altijd erg van genieten! Lezen is een grote hobby. Ook kreeg ik een kleurboek. Voor volwassenen. Ik kijk er altijd al naar in de winkels, zou dat iets voor mij zijn? Nou, daar gaan we achter komen. Ik kan me soms maar moeilijk ontspannen dus wie weet is dit wat.

IMG_5431

Hier zie je nog een keer de badstiften en de nagellakjes. Yarah houdt de laatste tijd enorm van kleuren, dus ik weet wel zeker dat dit een succes is. Ook kreeg ik een mooie lijst waar ik elke maand een foto in kan doen, een jaar lang. Leuk voor onze tweede kindje! Ook kreeg ik nog een leuke kaars met houder, maar die is helaas gesneuveld onderweg.

Ontzettend bedankt voor alle leuke cadeautjes Charlotte, we waarderen het enorm! Ook Charlotte kreeg een swap opgestuurd. Ben je benieuwd wat daarin zit? Neem een kijkje op haar blog Aukjeswereld, Met deze happy summer swap deden nog een aantal lieve medebloggers mee. Ook die kregen een te leuk pakket opgestuurd. Als je wilt weten wat hun hebben gekregen, neem dan een kijkje op Everyday-lifeSomamaMamametpassie en Supermammies. Op de blog van Bregje, Bregblogt kan je zien wat ik haar heb opgestuurd.

Wat vind  jij van al mijn leuke cadeautjes? En waar word jij graag mee verwend?

Liefs Wilma

14 thoughts on “Happy Summer Swap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge