hippe mama outfit

Hippe mama outfit | Sans-online

Vandaag heb ik een leuke hippe mama outfit (niet alleen voor mama´s) en die wil ik graag met jullie delen. Zoals jullie weten shop ik graag en nu ik mama ben doe ik dat ook graag online. Ik kom namelijk niet meer zo snel in de stad als vroeger. Zo zit ik tegenwoordig heerlijk achter mijn laptop op zoek naar leuke webshops. Sans-online is bijvoorbeeld zo´n leuke webshop waar je leuke en hippe kleding kan kopen. Zo was ik op zoek naar warme truien en leuke jurken. Laat ik nou de perfecte combinatie hebben gevonden. Een gebreide jurk. Deze laat ik jullie in een outfit zien gecombineerd met een lange blazer.

IMG_0091
Jurk: Garcia- Sans-online | Laarzen: Van Haren | Horloge: Loavies | Panty: Action


IMG_0039
Blazer: Vila – Sans-online | De gebreide jurk zit heerlijk en hij is lekker warm. De jurk in combinatie met de blazer vind ik super gaaf en past helemaal in mijn stijl.

IMG_0062
Als mama vind ik het nu wel fijn dat kleding comfortabel zit en dat is hier echt het geval!

IMG_0066
De blazer heeft leren details wat het iets chiquer maakt.

IMG_0072

Ik ben enorm blij met mijn aankopen en ik weet zeker dat ik dit veel ga dragen.

Wat vindt je van deze hippe mama outfit? & wat is jouw favoriete outfit? Laat het me weten in een reactie.

Liefs Wilma

 

– dit artikel is in stand gekomen door middel van een samenwerking met Sans-online. –

 

16 thoughts on “Hippe mama outfit | Sans-online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge