hormonen in de zwangerschap

hormonen in de zwangerschap|elke keer om niks huilen

Hormonen in de zwangerschap! Daar had ik veel last van. Ik kon zomaar huilen en dan was ik echt even verdrietig. Het volgende moment was het weer over en moest ik weer hard lachen. Leuk was het niet altijd, maar het leverde wel erg grappige situaties op…

.

..In het begin van mijn zwangerschap had ik nog een bedrijf genaamd Wilmabakt. Ik maakte taarten van fondant op bestelling en gaf workshops op kinderfeestjes. De dag voordat ik een kinderfeestje had met wel 13 kinderen, werd het me allemaal even teveel. Ik zou die dag naar mijn moeder gaan en toen ik daar was en ze vroeg aan me of het me allemaal ging lukken voor morgen, moest ik heel hard huilen. Mijn moeder dacht echt, Wilma dat komt wel goed, het is altijd goed gekomen. Ben je nou zo overstuur daarvan? Ik was namelijk helemaal overstuur. Ik riep in mezelf, Mama! Je snapt er helemaal niks van, IK BEN ZWANGER! Dit mocht ik alleen nog niet zeggen, wat moest ik mezelf in houden zeg. Michiel en ik hadden afgesproken dat we het nog even voor onszelf wilden houden. Later moesten we nog hard lachen om dat moment. En ja, alles was helemaal goed gekomen =)

.. Ik op een dag de film What to expect when you´re expecting keek met een vriendin en mij moest in houden om niks te vertellen. Ik de volgende dag huilend op de bank zat en diezelfde vriendin opbelde of ze alsjeblief wilde komen. Zij zich helemaal zorgen maken en kwam er gauw aan. Doe ik de deur open en ik moest helemaal lachen. Toen heb ik het haar alsnog verteld. IK BEN ZWANGER!

IMG_3835

.. En daar was nog zo´n grappig moment. Michiel en ik waren een inbouwkast aan het maken in Yarah´s babykamer en gingen daarom naar de Praxis. Ik weet echt niet waarom ik moest huilen, maar ik moest gewoon heel hard huilen, gelukkig was het achter in de Praxis en kon ik me verstoppen achter deuren die daar stonden, haha! Het volgende moment stond ik weer heel hard te lachen. Tsja, wat moet je daar dan weer mee?

.. En zo waren er heel wat momenten

.. Stiekem vond Michiel het wel erg schattig

.. Alleen ik vond het nogal irritant

Gelukkig heb ik er nu geen last meer van, daar ben ik erg blij om. Na mijn zwangerschap had ik echt het gevoel dat ik anders in mijn vel stak. Die hormonen deden echt veel met mij.

Mama´s, hadden jullie veel last van hormonen in de zwangerschap?

Liefs Wilma

Volg je me al op FacebookInstagramBloglovin en Twitter? Dat zou ik erg leuk vinden!

 

 

12 thoughts on “hormonen in de zwangerschap|elke keer om niks huilen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge