Hot mama Challenge

Misschien heb je het bij andere mama bloggers al voorbij zien komen. 9 bloggers houden een Hot mama challenge. Van snot naar hot en wij mogen meedoen! Ik vind het een leuk idee, als moeder mag je er zeker ook hip uitzien. Daar moeten we dan wel wat moeite voor doen natuurlijk. 7 weken lang krijgen we elke maandag een opdracht en elke woensdag laat ik zien hoe ik hem heb uitgevoerd. Kijk je mee?

De 9 bloggers die deze challenge hebben verzonnen zijn: TamaraCharlotteLindaBregjeGeertjeLindaNicoleChannaNicole.

Hieronder staat beschreven wat de Hot Mama Challenge is volgens Tamara van themommydiaries.

WAT IS DE HOT MAMA CHALLENGE?
In onze omgeving krijgen we vaak het vooroordeel te horen dat wij als moeders alleen maar bezig zijn met ons kind. Daarin schuilt een kern van waarheid; kinderen vragen tenslotte een hoop tijd en energie. Maar wij zijn meer dan alleen moeder! Wij zijn ook jonge vrouwen met andere interesses, al vergeten we dat zelf misschien soms een beetje. Daarom nu dit project!
In een paar weken transformeren wij onszelf tot ‘hot mama’. Uiteindelijk zullen wij met de feestdagen er dus piekfijn uitzien. Uiteraard is het de bedoeling dat deze verandering daarna ook doorgezet wordt.

 

Afgelopen maandag kregen we onze eerste Hot Mama Challenge –  opdracht. De opdracht is: 1. Maak van eigen kleding een outfit die net wat netter en gekleder is dan normaal.

Nu is het zo dat ik eigenlijk altijd wel mijn best doe om er leuk uit te zien. Natuurlijk vind ik het ook heerlijk om in mijn joggingsbroek door het huis te lopen en soms kleed ik me net wat later aan dan zou horen.  Toch vind ik het een leuk idee om je zelf te blijven uitdagen om je best te blijven doen. Ik ging eens in mijn kledingkast kijken naar een outfit die nog even wat hotter en netter is dan normaal.

IMG_6584IMG_6596

En tadaaaa! Mijn outfit! Ik heb gekozen voor een nette witte blouse, een leren rokje, een blazer, ketting en enkellaarsjes. Voor mij is dit zeker een nettere outfit, dit trek ik echt niet elke dag aan. Ik heb speciaal voor een blazer gekozen, want die draag ik niet zo snel. Ik vind het vaak net te netjes. Een blouse draag ik wel vaker. Ik heb er een leuke ketting bij gezocht om het geheel af te maken. Ik dacht ik geef net iets meer aandacht aan mijn haar, want meestal gaat daar gewoon de borstel door heen en laat ik het loshangen of doe ik het in een staart. Speciaal voor de challenge heb ik een vissengraat-vlecht gemaakt.

IMG_6593

Ik vind de outfit zeker geslaagd en het lijkt me erg leuk om elke dag net iets meer mijn best te doen.

Wat vinden jullie van mijn outfit? Kan hij er mee door? Ik ben benieuwd, laat het me weten in een reactie.

Volg je mij al? Facebook

XX Wilma

7 thoughts on “Hot mama Challenge

  1. Ik vind het heel mooi wat je draagt, Wilma ! Dit is zeker niet iets, wat je elke dag draagt, maar zo nu en dan. Als je ergens naar toe moet of uit gaat. Michiel verrassen! Ik ben benieuwd, wat je volgende opdracht is! Deze is zeker geslaagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge