Hot mama challenge | een nieuwe outfit

Tijd voor een nieuwe opdracht voor de hot mama challenge. Het is alweer de vierde op rij! Koop iets voor jezelf.  En laat ik dat nou net hebben gedaan! Ik heb iets heel leuks besteld bij Forever 21! Het is niet één item, maar…

Maar… Een hele outfit!

Wat houd de Hot mama challenge in? Het is een challenge die een aantal bloggers hebben bedacht om van snot naar hot te gaan! Bij wijze van, haha! Elke maandag komt er een opdracht online en dat 7 weken lang. Zo hebben we er al drie gehad. Opdracht 1: Maak een nieuwe outfit van kleding die je al in de kast hebt hangen. Opdracht 2: Neem tijd voor jezelf. Opdracht 3: Doe iets leuks met je haar. Dan is vandaag opdracht vier aan de beurt. Koop iets leuks voor jezelf en dat kan van alles zijn.

Laat ik nou net een outfit hebben besteld bij Forever 21! Ik wilde hem laten zien in een outfit of the day, maar nu doen we het natuurlijk zo.

IMG_7117

Heerlijk met mijn meisje aan de wandel, Yarah vind het altijd heel leuk in de stad.

Wat heb ik nieuw gekocht?

Een nieuw jasje met een neppe bontkraag. Een muts en een rokje. Ook nog een sjaal en een trui. Ik ben er superblij mee!

IMG_7129

… en een ´happy mom´ in een nieuwe outfit. 

Ik ben heel erg blij met mijn outfit. Soms is het gewoon leuk om iets voor jezelf te kopen. Meestal koop ik eerder iets voor Yarah dan voor mezelf. Toen ik op mijn twaalfde nog een zusje kreeg, vond ik het ook al zo leuk om kleertjes voor haar te kopen.

Wil je zien hoe de challenge is verlopen bij de bedenkers van de challenge? Dit zijn ze dan, Bregblogtmeisje-eigenwijsjeSupermammiesEveryday-lifeAukjeswereldSomamaThemommydiariesLifesabout.

Wat vind jij van mijn aankopen? 

Liefs Wilma

Volg je me al? FacebookInstagram

 

13 thoughts on “Hot mama challenge | een nieuwe outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge