Ik ben zo trots op mijn lieve Yarah

Iedere moeder zal dat wel ervaren en ik ook. Wat ben ik ONGELOFELIJK TROTS OP MIJN MEISJE! Wat hou ik zielsveel van haar. Mijn zonnetje, mijn meisje die mijn hart laat smelten. Waar ben ik allemaal zo trots op?

Ik voel mij zo trots als…

Ik met Yarah in de stad of de supermarkt ben en Yarah naar mensen lacht en geluidjes maakt. Dat die mensen dan naar mij kijken of zeggen van: wat een lief vrolijk meisje. Dan denk ik, JA! Mijn lieve vrolijke meisje en dan voel ik me zo trots. Ik mag haar mama zijn :)

Yarah mij mama noemt. Dan kan ik de hele wereld weer aan. Heel veel zegt Yarah het nog niet of soms onbewust. Er zijn alleen van die bewuste momenten dat ze mij aantikt en dan mama zegt. Dan moet ik haar echt even knuffelen hoor!

Yarah helemaal los kan staan en niet even maar best lang. Dit kan ze sinds kort en wat maakt het me dan trots op haar.

Nog trotser ben ik als ze heel erg voorzichtig een stapje probeert te zetten. Tsja, dat gaat nog niet en dan valt ze op de grond. Lieverd denk ik dan, het leven is vallen en opstaan en je gaat er komen. Ik zal je proberen met alles te helpen.

Als Yarah alle oliebollen uit de schaal gooit en er zo´n plezier in heeft, wie ben ik om dat te verstoren. Het is haar ontdekkingsreis en die heeft ze ook nodig. Het maakt mij trots dat ze ontdekt en ontwikkeld. Natuurlijk zijn er altijd grenzen.

IMG_8634

Soms is Yarah druk aan het spelen in haar eigen wereldje. Dan kijk ik naar haar en volg ik haar in wat ze doet. Dat maakt me dan zo verliefd en trots. Het feit dat dat mooie lieve meisje helemaal van mij is.

Als ik überhaupt maar naar haar kijk ben ik trots. Zo mooi als ze is. Een staartje in haar haar of een haarbandje. Die glunderende oogjes waar ze de wereld mee bekijkt. Haar vetrolletjes waar ik stiekem een knijpje in geef. Ik vind haar prachtig!

Wat maakt jou een trotse mama?

Liefs Wilma

Volg jij me al op Facebook? Like mijn pagina en je blijft op de hoogte van alle nieuwe blogs en andere leuke nieuwtjes!

 

9 thoughts on “Ik ben zo trots op mijn lieve Yarah

  1. Wauw zo herkenbaar. Ik ben al trots als hij poept.
    ik kan niet wachten tot hij mama zegt. Vroeger dacht ik altijd, wat saai als mama het eerste woordje is, het is veel leuker om een ander woord te zeggen. Maar nu oefen ik vol op en hoop ik stiekem toch echt wel dat hij mama als eerste zegt. ik denk dat ik heel wat traantjes weg pink :p
    jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ben ik merkgevoelig of niet?My Profile

  2. Nu ik moeder ben is dit zo herkenbaar, eerder vond ik dit allemaal maar ‘sentimenteel geneuzel ;p’. Hahaha!! Maar nu, ieder dingetje dat mijn baby nu doet of kan maakt me zo trots! Mijn Flynn is nu 4 maanden en hij begint echt dingetjes boven zich te pakken en hij begint op zijn zij te draaien enzo. Soms dan lacht hij zo lief en kan ik wel gillen en wil ik hem het liefst opeten.. ZOOO LIEF vind ik hem dan ;p! Hahahaha
    Rosie onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge