nooit gedacht dat

ik had nooit gedacht dat…

Soms denk je wel eens, wie had ooit gedacht dat ik….. en vul maar in. Je kan jezelf zo verbazen af en toe. Dingen waarvan je tien jaar geleden nooit had gedacht dat je het zou doen of er zelfs maar aan hebt gedacht.  Zo heb ik ook van die dingen, bijvoorbeeld dat… ik fitnessen zo leuk vind!

Zo heb ik een aantal dingen waarvan ik nooit had gedacht dat…

  • Ik zo lang (al 6 jaar) met mijn gezondheid in de weer ben en dat dat mijn leven beïnvloed. Ik kreeg de ziekte van Lyme en de ziekte van Pfeiffer en hier ben ik nooit boven op gekomen.
  • ik dus fitnessen leuk zou vinden. Dit doe ik sinds een paar weken en ik ben helemaal om.
  • Ik zou trouwen om mijn 19e. Nu ik daar op terug kijk vond ik me toen nog zo´n meisje! Dit komt vast omdat ik nu op mezelf woon en daardoor veel sterker ben geworden.
  • & dat ik op mijn 20e mama zou worden. Dat is snel denk je misschien. Nou, de dag erna werd ik 21, maar nog steeds jong he. Eén van de mooiste dingen die me is overkomen! Wat hou ik veel van haar!
  • Ik een meisje zou krijgen. Ja echt, haha! Ik was heel lang het enigste meisje in ons gezin en uiteindelijk kreeg ik nog een zusje, we schelen 12 jaar. Voor de rest heb ik 5 broers en de meeste familieleden zijn neven. Zo had ik echt gedacht dat ik een jongetje zou krijgen en wat was ik enorm verrast en blij dat het een meisje was.
  • Dat ik angst heb voor autorijden, terwijl ik zo van mijn scooter hield. Ik heb altijd gedacht, dat doe ik wel even. (Nu Michiel weg is en ik de auto heb, rij ik wel opeens veel en ben ik er aardig overheen, yeaah!)
  • Dat ik in het huis ging wonen, in de straat waar ik elke dag doorheen scooterde naar mijn stage toen ik 17 was. Volg je het nog? Keihard over de hobbels, nooit gedacht dat ik dat een aantal jaren later precies weer over die hobbels zou doen om mijn bevalling op te wekken ;)

Waarvan had jij nooit gedacht dat je zou doen of is overkomen…. ?

Liefs Wilma

12 thoughts on “ik had nooit gedacht dat…

  1. Wat leuk om te lezen :). Ik had nooit gedacht dat ik maar een eierstok zou hebben en het daardoor moeilijk zou zijn om zwanger te worden. Maar ik ben er helemaal blij mee dat het uiteindelijk vlugger ging, dan gedacht :). Liefs Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge