zwart witte babykamer

Een kijkje in de zwart witte babykamer

Eindelijk daar is hij dan! Een kijkje in de babykamer van onze mini-boy! We zijn er erg druk mee geweest en uit niks is een heel mooi klein kamertje gemaakt. Een zwart witte babykamer. Ik hou nou eenmaal van monochrome voor deze boy!

Een nieuw kamertje uit niks

Wij moesten even nadenken toen we er achter kwamen dat ik zwanger was, waar moet straks de baby slapen? Of de zolder moest helemaal verbouwd en moest er een vaste trap komen of er zou een klein kamertje op de overloop boven gemaakt kunnen worden. We kozen voor het laatste. De inloop-kledingkast werd er uitgehaald en daar kwam een hele douche tevoorschijn. Een leuke verrassing, niet! Dat werd allemaal tegeltjes eruit bikken. Muurtjes zetten, stuken, verven en een nieuwe vloer leggen. Ik kan niet wachten om het resultaat aan jullie te laten zien en nog leuker om straks onze mini in het kamertje te zien liggen.

zwart witte babykamer
De commode komt uit Yarah´s kamer, die gebruikten we eigenlijk toch nooit meer. Het draadmandje is van de Zeeman en het vloerkleedje komt van de Action. Budgetvriendelijk, nietwaar?!


Natuurlijk heb ik ook wat leuke accessoires verzameld. De leuke slofjes zijn van de H&M, het speenkoordje van Z8 en het houten bordje is van FeestjevanHout.

zwart witte babykamer
Dit leuke knuffeltje kreeg ik van mijn moeder en het aankleedkussenhoes is van de Wibra.

zwart witte babykamer
Deze slofjes zijn van Prenatal en lijken me heerlijk om de eerste weekjes aan te mogen doen. Verder heb ik alle verzorgingsspulletjes in het mandje verzameld.

zwart witte babykamer
Stiekem ben ik best trots op het resultaat van ons kleine kamertje. Omdat het maar een klein kamertje is hebben we de muren gewoon wit gelaten. Wel hebben we leuke muurstickers gekocht en de muren een beetje versierd. Zoals de leuke tipi wandplank en de slinger. Ook de kapstokhaakjes vind ik erg gaaf. We wilden nog wel wat kleur aanbrengen in de babykamer en daarvoor kozen we de kleur mintgroen.

monochrome babykamer

tipi wandplank

monochrome babykamer
En het lieve wiegje. Op Instagram heb je misschien al een foto voorbij zien komen. Ik ben er mega blij mee. Het leuke hoeslakentje kocht ik bij Mamakaart en de knuffel heb ik gekregen. Het dekentje heb ik zelf gemaakt van zwarte wafelstof en grijze bobbeltjesstof.

babykamer mint

Dit was een kijkje in de zwart witte babykamer van onze mini-Boy! Nu wachten we rustig (maar ontzettend ongeduldig) zijn komst af. Zo spannend en een gek idee, dat hij straks in het wiegje ligt. Het wiegje staat trouwens eerst een poosje op onze kamer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om het resultaat te zien!

Liefs Wilma

13 thoughts on “Een kijkje in de zwart witte babykamer

  1. Zò super schattig, dit piepkleine kamertje! En wat knap gedaan! Oh ja, dan wil je nu, dat het snel komt en dat het in je bedje ligt! Nog eventjes geduld en dan genieten! Heel veel succes met alles en geniet er van! Ik ben ook reuze benieuwd naar jullie mannetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge