Kletspraatje | van der valk & moeilijk ontspannen

Vandaag weer eens een kletspraatje. Hoe gaat het nu met mij en wat houdt me bezig? Zo ben ik laatst heerlijk uit eten geweest en kan ik me maar moeilijk ontspannen. Ik klets jullie gezellig bij in deze blog. Lees je mee?

Een gezellig kletspraatje weer vandaag. Ik zit nu op de bank onder een kleedje (met warme temperaturen, dus verklaar me maar voor gek) deze blog te typen. Het was een fijne dag vandaag. De zon scheen heerlijk en dus waren Yarah en ik veel buiten te vinden. We zijn samen naar de stad gefietst en hebben daar mooie stofjes gekocht voor Yarah´s nieuwe poppenbedje. Die hebben natuurlijk ook lakentjes nodig. Zo leuk, het was een roze wafelpatroon, net van het merk Koeka. Als het af is schrijf ik er zeker een blogje over, want ook heb ik het poppenbedje opgeknapt. Yarah is er zo blij mee, dat ze er zelf in klimt, oeps! Ik word echt blij van dit warme weer, wie niet trouwens. Afgelopen zaterdag hebben we zo´n schelp bij de Action gekocht voor Yarah dus die heb ik lekker vol water laten lopen. Yarah vond het helemaal geweldig en heeft zich er vanmiddag goed vermaakt. Daarna sliep ze als een roosje.

IMG_5077IMG_5049

Ik had het wel even nodig, zo´n ontspannen dagje. Ik kan me namelijk zo moeilijk ontspannen de laatste tijd. Ik moet zoveel van mezelf en dan lukt dat niet en dan baal ik er weer van. Tijd om dat even los te laten dacht ik en dat deed me goed. Even geen moeten, dus kwam er gisteren ook geen blog online. Het bloggen houdt me in mijn hoofd toch wel zoveel bezig, dat geeft soms wel een druk. Dat moet anders, want hé bloggen is nog steeds een hobby. Verder vind ik het super leuk om te bloggen en heb ik vaak genoeg ideetjes. Die ik vaak ´s avonds in mijn bed bedenk en de volgende ochtend kwijt ben. Maar er komt nog genoeg leuks en ik wil ook meer DIY´s gaan laten zien, want ik ben nou eenmaal een creatief persoon.

IMG_4500IMG_4496

Laatst ging ik trouwens met mijn schoonfamilie uit eten bij van der Valk. Lekker lekker joh! Mijn schoonouders waren 25 jaar getrouwd, dus dat moest gevierd worden. Het was heel erg gezellig om zo weer eens allemaal bij elkaar te zijn.

Van Yarah geniet ik trouwens elke dag zoveel. Wat een mooi en lief mensje! Ik ben zo trots op haar. Ze gaat steeds meer woordjes zeggen, zo leuk! Ik merk echt dat ze ouder aan het worden is. Yarah is trouwens totaal niet verlegen. Iedereen die ze tegen komt krijgt van haar een lach of ze zegt, hey! Haha, dan moet ik toch wel even lachen.

Nou een heel verhaal weer. Tsja, ik kan zo heel lang kletsen hoor. Hoe gaat het trouwens met jou?

Liefs Wilma

9 thoughts on “Kletspraatje | van der valk & moeilijk ontspannen

  1. Ik ben heel benieuwd naar hoe het poppenbedje is geworden, ik vind het zelf ook altijd heel erg leuk om dingen op te knappen. Dat het bloggen merendeels in je hoofd zitten, zullen veel bloggers wel beamen. Ik vind het zelf soms ook lastig om dat even los te laten. Toch moeten wij hier een weg in zien te vinden. Als ik een idee in bed heb, dan schrijf ik die gelijk op in een notitieboekje op mijn nachtkastje of in mijn telefoon. Zo kan ik lekker gaan slapen en zit ik niet steeds nog te bedenken dat ik het wel moet onthouden. Want hoe dan ook ik ben het de volgende dag echt vergeten.
    Lilian onlangs geplaatst…Doelen Juni 2016My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge