Kraamtijd volgen op instagram

Bijna is het zover en zal onze babyboy geboren worden. Nu schrijf ik hier gemiddeld drie blogs in de week over moederschap, fashion en andere dingen. Op instagram plaats ik veel foto´s over mijn leven en regelmatig een filmpje. Volg jij me al?

Kraamtijd volgen op instagram

Nu weet ik niet hoeveel ik de komende tijd zal gaan bloggen. Ik hoop dit zeker bij te houden, maar ik wil me zelf niets verplichten. Vooral lekker gaan genieten van de kraamtijd. (hopelijk kan dat) Natuurlijk zal ik ook hier een blog plaatsen met de eerste foto´s van ons kleintje. Stiekem vindt ik dat natuurlijk ook erg leuk om te delen. Ik hoop ook zeker veel blogs te blijven plaatsen, maar zoals ik al zei. Ik wil me niets verplichten

Op Instagram plaats ik veel foto´s uit mijn leven. Over het moederschap, Yarah, mezelf, dingen die we doen, de babykamer en straks natuurlijk onze kleine babyboy. Dus als je het leuk vind om te weten hoe het met ons gaat, moet je me zeker volgen op instagram. Ik ben te vinden op Wilmaaa.nl.

Ik hoop veel foto´s te plaatsen van deze bijzondere periode. Ook wil ik jullie gewoon heel graag op de hoogte houden hoe het met ons gaat. Ik herinner me nog dat die eerste tijd echt om vliegt, dus al die herinneringen zullen me erg dierbaar zijn.

Niet alleen in de kraamtijd zal ik natuurlijk veel plaatsen, ook daarna blijf ik dit doen. Stiekem is instagram een nieuwe liefde / verslaving voor mij ( oh oh) Ik vind het helemaal leuk. Foto´s maken is ook echt een hobby van mij geworden en des te leuker om met jullie te delen.

Liefs Wilma

 

9 thoughts on “Kraamtijd volgen op instagram

  1. Hoi Wilma, ik lees je blog al een tijdje en ben blij voor je dat je je zoontje bijna kunt gaan ontmoeten! Er is alleen 1 ding waar ik me aan erger, en dat is de spellingsfouten (zoals ‘ik vindt’ en ‘vindt jij?’).
    Misschien zou je hier iets meer op kunnen letten? Dan zou ik je blog nog liever lezen!

    Groetjes, Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge