haaraccessoires

Leuke haaraccessoires van Stip & zo!

Ik ben echt zo´n mama die het geweldig vind om te tutten. Yarah heeft al leuk lange haartjes, dus op zich kan dat wel. Helaas laat ze grote haarbanden en strikken niet zitten. Ik ging op zoek naar leuke, kleine haaraccessoires die ze misschien wel zou laten zitten. Volgens mij ben ik wel geslaagd bij Stip & zo!

Stip & zo! volg ik op Instagram.

Als ik een leuke webshop tegenkom en denk die wil ik onthouden, dan volg ik die. Zo kwam ik ook Stip & zo! tegen. De haaraccessoires die ze verkopen vond ik direct al helemaal te gek. Het geld groeit ons helaas niet op de rug, dus zomaar kopen deed ik niet. Yarah had immers nog genoeg knipjes. Omdat Yarah ze vaak uit haar haar trekt raken ze langzamerhand allemaal.

Situatie: Yarah en ik gingen boodschappen doen. Leuke kleertjes aan, haren mooi in twee staartjes, knipje in en we kunnen gaan. Tijdens het boodschappen doen rent Yarah gezellig de hele winkel door. Als we klaar zijn met boodschappen doen wil ik haar terugzetten in de autostoel. Ik kijk Yarah aan en denk: Shit! Weg knipje. Die had ze dus weer ergens uit haar haar getrokken.

Het was dus tijd voor nieuwe haaraccessoires.

Bij Stip & zo! zag ik verschillende leuke dingen en mijn winkelmandje zat al snel goed vol. Daaruit heb ik een selectie gemaakt met wat mij het leukst en handigst leek voor Yarah. Zo ook haarbandjes van stof, die zullen vast wel lekker zitten? En leuk vilten strikje aan een dun elastiek, ook dat zit vast wel lekker denk ik.

Tijd zal het leren en inmiddels heeft Yarah de haaraccessoires al meerdere keren gedragen. Jahoor, de haarbandjes zitten super! Natuurlijk zijn er wel momenten dat ze ze uittrekt, maar dat doet ze toch wel met alles. Ze laat dit in ieder geval al een stuk langer zitten, yeey!

Mocht jij ook op zoek zijn naar leuke haaraccessoires, neem zeker eens een kijkje in de webshop van Stip & zo!

Trouwens laat jouw kindje wel haarbandjes en knipjes zitten?

Liefs Wilma

8 thoughts on “Leuke haaraccessoires van Stip & zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge