betaalbare kinderkleding

Leuke webshops voor betaalbare kinderkleding

Al twee jaar lang mag ik leuk kinderkleding shoppen voor Yarah. Geloof me dat is echt geen straf, hihi! Nu wordt het zelfs nog leuker, want ik mag ook jongenskleding gaan shoppen. Alleen waar kan je nou leuke en betaalbare kinderkleding vinden? Ik zette een aantal leuke webshops op een rijtje.

Eerst was ik alleen op zoek naar meisjeskleding. En daar slaagde ik toch altijd wel goed voor. Ik hou van roze en toch wel een beetje tuttig. Inmiddels gaat het ook wel naar de zwarte en stoere kant, haha! Nu heb ik voor jongens een hele andere smaak. Zwart is mijn ´happy color´ voor jongetjes wat mij betreft. Dat is alleen niet één twee drie te vinden. Niet alleen maar zwart hoor, ook mintgroen, grijs e.d. vindt ik prachtig. Tijdens mijn zoektocht vond ik nog meer leuke webshops. Leuk en betaalbaar!

kiabi

Kiabi

Een leuke webshop met erg leuk geprijsde kleertjes. Voor weinig geld heb je een bestelling in huis. En geloof me, dan heb je ook best veel voor bijv. € 50 euro. Shirtjes zijn daar dus echt goedkoop, maar eigenlijk zou je zelf even een kijkje moeten nemen, dan kan je het met je eigen ogen zien. Zeker nu er afprijzingen zijn, zijn de prijzen niet normaal laag.

betaalbare kinderkleding

Next-Direct

Ook al zo´n leuke webshop met ontzettend leuke kleertjes. Zelf ken ik hem nog niet zolang, maar wie weet jij al wel. Wat een schattige en stoere kleertjes heb je er te koop. Leuke kleding voor baby´s en kinderen. Zo heb ik al veel kleertjes gezien voor mijn babyboy die ik allemaal wel zou willen kopen. Alleen jammer dat mijn portemonnee niet uitpuilt, haha! Alles kost natuurlijk geld, ook kleding die weinig kost. Wat ik ook ideaal aan deze webshop vind is dat ze kleding in sets verkopen. Zo koop je bijv. vijf shirts in een set voor een leuke prijs. Je kan er veel betaalbare kinderkleding vinden, dus ook hier moet je maar eens een kijkje nemen.

betaalbare kinderkleding

Lindex

Ik denk dat deze webshop ongeveer dezelfde prijzen hanteert als Next-direct. Zeker voor baby´s en kleine kindjes vindt ik de kleding heel erg leuk. Veel leuke prints en lieve zachte kleurtjes. Ze verkopen ook mooie gebreide kleertjes, daar ben ik ook weg van. Stiekem ben ik best een beetje verliefd op deze leuke kleertjes!

Welke webshop vindt jij geweldig of shop je graag?

Liefs Wilma

6 thoughts on “Leuke webshops voor betaalbare kinderkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge