bloggen

Liebster Award| bloggen, ziek, vakantie, eten

Vandaag een soort tag met 11 vragen die ik ga beantwoorden. De liebster award is bedoeld om nieuwe bloggers beter te leren kennen. Nou, daar ga ik gezellig aan mee doen. Bedankt voor het taggen Simone! Simone blogt op papaisdeliefste.

Vraag 1

Waarover blog je?
Ik blog voornamelijk over het ´mama zijn´, over Yarah, over van alles in mijn leven en wat ik leuk vind en ik wil me meer gaan richten op fashion voor mezelf en kindjes.

Vraag 2

Wat maakt bloggen zo leuk?
Mijn hersenspinsels kunnen uiten, dingen vertellen. Het contact met andere mensen vind ik superleuk. Vroeger schreef ik al een dagboek en ik vind het dan erg leuk om dat nu zo te doen. Ook vind ik het leuk om mensen ergens blij mee te maken of mee te inspireren.

Vraag 3

Ben je verliefd, verloofd of getrouwd?
Ik ben helemaal gelukkig getrouwd met Michiel. Al bijna 2,5 jaar. We trouwden 5 September 2013.

Vraag 4

Wat doe je in het dagelijks leven, naast je blog?
Naast mijn blog ben ik huismoeder. Helaas heb ik mijn diploma niet kunnen behalen door de ziekte van Lyme en Pfeiffer. Ook ben ik nog steeds niet de oude, dit kost veel tijd, inmiddels al zo´n 6 jaar. In de toekomst hoop ik kapster te worden en op dit moment ben ik op zoek naar een rustig baantje om een paar uur in de week erbij te doen.

Vraag 5

Wat is je lievelingseten?
Moeilijk, ik lust best wel heel en hou dan ook erg van lekker eten. Als ik echt moet kiezen ga ik voor ovenschotels en de Mexicaanse keuken.

Vraag 6

Welk eten zou je het liefst nooit meer willen eten?
Spruitjes en boerenkool, dit eet ik nu ook nooit meer haha!

Vraag 7

Wat is je favoriete plek in Nederland?
Zeeland, haha! Hier woon ik en ik vind het heerlijk. Ik heb drie jaar in Ede gewoond en ik ben blij dat ik weer terug ben. Lekker bij de zee en met veel mooie dorpjes.

Vraag 8

Waar zou je nog naar toe willen op vakantie?
Een heerlijk warm land, lijkt me geweldig nu. Michiel gaat begin maart met vrienden weg naar Tenerife en ben stiekem best een beetje jaloers. Maar hé, ik ga me ook goed vermaken hoor!

Vraag 9

Wat is je lievelingskleur?
Als kind was dat zoiezo roze, maar als ik nu moet kiezen zeg ik zwart, haha! Hoezo tegenovergesteld?!

Vraag 10

Welk programma is op dit moment je favoriet?
Geen idee ;)

Vraag 11

Wat staat er bovenaan op jouw verlanglijstje?
Een heleboel, haha! Eerste plaats fit zijn, maar dat weten jullie vast al wel. Boring ;) Nee, maar echt dat wil ik echt super graag. Dan wil ik een leuk baantje naast mijn moederschap. Ik wil gelukkig zijn met mijn gezinnetje. Ik wil heerlijk op vakantie gaan. Ik wil mijn rijangst overwinnen en ik wil lekker lang en veel bloggen. Een heel rijtje nietwaar?!

 

Moet ik iemand taggen? Ik ben daar dus niet echt helemaal van, maar Simone deed er ook maar drie. Kan ik ook doen natuurlijk. Ik tag…. toch maar lekker niemand, maar als je hem over wilt nemen, ga je gang :) En Simone bedankt voor het taggen, het waren leuke vragen en lezers neem zeker eens een kijkje op haar blog.

Wat staat er bovenaan jouw verlanglijstje?

Liefs Wilma

Volg je mij al op Facebook, zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe blogs en andere leuke nieuwtjes.

 

13 thoughts on “Liebster Award| bloggen, ziek, vakantie, eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge