DIY |Maak een heerlijke Pusp Pop van de Hema

Ik kocht bij de Hema de Push Pop Kit en ging thuis aan de slag. Toen ik de kit in de winkel zag liggen dacht ik, wow dat is leuk! Dat ga ik eens proberen. Kijk je mee naar deze diy?

IMG_9052
De verpakking van deze kit ziet er alleen al prachtig uit. Daarvoor zou ik hem al willen kopen. De push pops zijn van plastic en je kan ze dus hergebruiken. Het lijkt me super leuk voor een (kinder)feestje, maar hoe leuk is het als je dit als geboortetraktatie geeft. Je kan er in doen wat je maar wilt. Een worteltaart met een romige vulling en walnootjes of gewoon cake met slagroom. Ik bedacht me later dat je zelfs een leuke lunch hierin kan maken. Een lekkere sandwich in een push pop.

IMG_9179
Deze ingrediënten gebruik ik voor de vulling. Cake + Jam + Slagroom + Rood Fruit

IMG_9185
Met de pop houder duw je rondjes uit de cake.

IMG_9189
En dan vullen maar. Ik doe dat met deze ingrediënten, maar je hebt natuurlijk oneindig veel keuzes.

IMG_9194
Maak mooie laagjes, dat ziet er het leukst uit =)

IMG_9196
En TADAAAA het resultaat, ziet het er niet mooi uit? Ik ben blij met deze push pop!

Conclusie
Ik vind het ten eerste leuk om te maken. Zeker kinderen zou je hiermee een plezier doen. Leuk om op een kinderfeestje in plaats van een taartje te doen. Stiekem maak je mij er ook erg blij mee hoor! Het is echt een feestje om op te eten en je kan er in doen wat je maar wilt!

Extra tips
– Hij is herbruikbaar
– Varieer met ingrediënten
– Leuk voor op een kinderfeestje
– Lijm het stokje vast aan de houder, hij zit anders nogal los

Verkrijgbaar bij Hema voor € 5,-

Wat vinden jullie van deze Push pop Kit?

Liefs Wilma

Volg je me al op Facebook? Dat zou ik erg leuk vinden :)

 

12 thoughts on “DIY |Maak een heerlijke Pusp Pop van de Hema

  1. wow!! Dat ziet er heerlijk uit, zeg! Kun je er ook met alleen gezonde dingen ook maken? Of is het echt een soort toetje? Heel leuk, om van alles te proberen!

  2. Weet jij toevallig de maat van deze push pops? Hoogte en omtrek? Beetje gekke vraag, haha, maar wil er labels voor omheen maken en ga ze volgende week kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge