Mamasieraad |oneindige liefde

Sieraden, ik draag ze graag. Ze maken een outfit af. Of het nou een subtiele sieraad is of een statement ketting, het is beide gaaf. Wat ik nog mooier vind, is om een sieraad te dragen met een betekenis. Zo mocht ik bij de webshop Names4ever een mamasieraad uitkiezen. Ik koos voor een prachtige infinity armband met de naam van Yarah erop gegraveerd.

Sieraden met een betekenis

Ik heb zelf al een aantal sieraden met een betekenis en die zijn erg waardevol voor mij. Een ketting met een wit en een zwart hartje eraan die symbool staan voor de liefde van Michiel en mij. Hij gaf die aan mij in het begin van onze relatie, ik was toen 16 jaar. Ook heb ik nu een trouwring die veel voor mij betekend en eigenlijk draag ik die elke dag. Voor de geboorte van Yarah kreeg ik ook al een prachtig mamasieraad van Michiel. Hij had voor mij een zilveren ring zelf ontworpen met de naam Yarah erop.

Vriendschapsringen

Toen Michiel en ik wat langer een relatie hadden wilden we graag vriendschapsringen kopen. Ook deze hebben veel voor mij betekend, helaas ben ik ze kwijt geraakt. Verkering is iets heel moois en hoe mooi is het om hiervoor een symbool te dragen. Ook bij de webshop Names4ever hebben ze vriendschapsringen zag ik. Een vriendschapsring staat symbool voor de speciale band die je hebt met je vriend of vriendin. De ring wordt ook wel een relatiering genoemd, aangezien het de bijzondere relatie, liefde of vriendschapsband benadrukt. In de webshop vind je prachtige zilveren vriendschapsringen, maar ook stalen vriendschapsringen.

IMG_2775

 

Mijn prachtige mamasieraad van Names4ever

Wat leuk dat ik een prachtig mamasieraad mocht uitkiezen bij de webshop Names4ever. Dat was niet makkelijk, want wat is er veel keus. Mijn voorkeur ging uit naar een mooie naamketting of een infinity armband. Je had veel keus in naamkettingen. Je hebt gouden en zilveren naamkettingen, ik denk dat dat ook een erg mooi geboortesieraad is om te geven. Ik zelf zou dan gekozen hebben voor een bar naamketting of wel een barketting genaamd. Deze ketting is op dit moment ook echt een trend. Toch koos ik uiteindelijk voor de infinity armband. Het symbool dat staat voor mijn liefde voor Yarah voor altijd. Ik vind de armband zo mooi, juist ook door het handgeknoopte zwarte bandje. Zulke armbandjes zijn ook in en ik ben er helemaal weg van. In combinatie met het symbool waarop Yarah´s naam op gegraveerd is staat het echt prachtig. Echt een mamasieraad die hip is. Toen ik heb ontving was ik zo blij verrast. Hij zat in een heel mooi doosje en ik was er gewoon zo blij mee. Ik draag niet veel armbanden, maar deze is heel fijntjes en toch opvallend en daarom zal ik hem veel dragen.

collage armband

Een webshop om te onthouden

Deze webshop ga ik zeker onthouden. Er is zoveel verkrijgbaar en ik weet zeker dat er nog een moment komt, dat ik zoiets zoek. Wie weet ook als Yarah ouder is en ik haar een mooi sieraad kan geven. Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor de geboorte van je kind en je wilt je vrouw verrassen, nou dan kan je haar vast heel erg blij maken met een mamasieraad uit deze webshop. Het zou ook een prachtig cadeau zijn voor moederdag die er weer bijna aankomt. Of misschien wil je je relatie laten bezegelen. Ik zou zeggen, neem maar eens een kijkje!

Heb jij een mamasieraad en betekend die veel voor je?

Liefs Wilma

18 thoughts on “Mamasieraad |oneindige liefde

  1. Heel speciaal armbandje! De liefde voor je kind To infinity… and beyond. Ik ga zeker eens een kijkje nemen op de webshop, bedankt voor de tip! Liefs, Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge