blogdoelen

Mijn blogdoelen voor 2016

Mijn persoonlijke doelen voor 2016 heb ik al met jullie gedeeld. Vandaag wil ik graag mijn blog doelen met jullie delen. Lees je mee?

 

Statistieken
Lang ben ik nog niet begonnen, officieel eind oktober 2015. Eind december had ik ongeveer 2200 unieke bezoekers. Voor vele zal dat nog niet veel zijn, maar hé ik ben er trots op. Laten we zeggen dat ik het ontzettend leuk zou vinden als ik er 6000 van kan maken. Let´s go for it!

Volgers Social Media
Ik wil erg mijn best gaan doen om volgers te krijgen. Zelf vind ik het ook leuk om blogs te volgen via social media. Ik begrijp nog niet alles en ook vind ik dat het best veel tijd kost om alles bij te houden. Het is belangrijk voor en blog vind ik en daarom ga ik mijn best doen voor meer volgers.

  • Facebook: 800 volgers
  • Instagram: 800 volgers
  • Twitter: 150 volgers
  • Bloglovin: 300 volgers
  • Youtube: 100 volgers

Misschien vind je dat ik de lat te hoog leg, maar dat is nu eenmaal mijn instelling ;)

Layout
Mocht ik genoeg geld krijgen dan zou ik ik geld investeren in een mooi logo e.d.

oktober-0071

 

Foto´s & Video´s
Ik wil graag leren hoe je mooie foto´s maakt. Hier wil ik veel tijd en energie in gaan steken. Ik vind dat toch ook het visiteplaatje van je blog en je artikelen.
Ook wil ik meer tijd stoppen in het maken van goede video´s. Ze moeten goed in elkaar zitten en ik moet leren helemaal mijzelf te zijn achter de camera. Crazy me ;)

So go for it!
Dit gaan we dan maar doen! Genoeg doelen en ik heb er zin in. Soms is het lastig omdat mijn lichaam niet altijd meewerkt met wat mijn hoofd allemaal graag wil. Gezond worden zal dus zoiezo mijn nummer één zijn en voor mijn blog gaan. Vandaar dat er gisteren dus geen blog online kwam. Verder lijkt het me enorm leuk als ik dit jaar een samenwerking aan mag gaan. Ook wil ik nog veel nadenken over wat mijn doelgroep nou precies is en waar ik met mijn blog naartoe wil. Het lijkt me ook erg leuk om meer diy´s te maken, aangezien ik erg creatief ben.

Heb jij nog een goede blogtip voor mij?

 

Liefs Wilma

 

 

15 thoughts on “Mijn blogdoelen voor 2016

  1. Gewoon doorgaan zoals je nu doet meid! En als je dan veel bezoekers krijgt dan is dat mooi meegenomen ;-) Maar het gaat er vooral om dat je het leuk blijft vinden. Nadenken over je doelgroep en wat je wilt met je blog is natuurlijk niets mis mee. Dat doe ik hier ook :-)
    Angela onlangs geplaatst…VakantiestressMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge