Mijn favoriete winkels of webshops

Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete winkels of webshops. Zo heb ik ook de mijne en ik wil jullie graag laten weten welke dat zijn!

hm

De H&M is echt een favoriet van mij! Voor mezelf shop ik hier echt leuke kleding. Nu ik een meisje heb, kan ik ook helemaal los op kinderkleding. Er hangen zulke leuke dingen. Ook zie ik al zulke leuke dingen hangen als Yarah weer wat groter zou zijn. Rokjes van de H&M zijn bij mij zeker favoriet!

nellycom_2000

Bij Nelly.com scoor ik meestal de leukste jurkjes. Voor een feestje, maar soms ook gewoon voor door de week. Ook zie ik vaak gave schoenen of enkellaarsjes. Ik droom nog steeds van zo´n hele mooie galajurk van Nelly. Die zijn zo mooi. Er komen nog een aantal bruiloften aan de komende jaren, dus wie weet!

primark

De PRIMARK! Ik moet er een heel eind voor rijden, maar toch kom ik er regelmatig. Een dagje weg, dan staat toch vaak de Primark op de planning. Leuke jurkjes, blouses, shirts, jassen accessoires, wat niet eigenlijk. En net als bij de H&M kan ik nu helemaal los gaan op al die leuke meisjeskleding. Zo lief en superleuk! De meeste kleding van Yarah komt dan ook hier vandaan.

zara

De Zara heeft kleding die net even anders is en daar hou ik van! Een leuke jurk of rok of een aparte blouse. Ook zijn er leuke laarsjes, die zijn ook echt geweldig. Babykleding vind ik daar ook zo schattig! Ik heb er dan ook al regelmatig besteld.

loavies-klaar

LOAVIES! Een hele leuke en hippe webshop. Leuke jasjes en blazers, rokken en af en toe een jurk. De accessoires zijn daar ook superleuk, zo heb ik er een keer een hoed en horloge gekocht.

Ik kwam er achter met het schrijven van deze blog dat ik nog meer leuke webshops heb, zoals Asos.com. Daar haal ik ook echt hele leuke jurkjes en Forever21, lekkere truien, blouses en accessoires.

Er is zoveel leuke kleding te krijgen, helaas kan je niet altijd alles hebben. En gelukkig is dat heel normaal. Dromen mag en dan blijf ik dat lekker doen!

 

Wat zijn jullie favoriete winkels of webshops? Laat het me weten in een reactie dat vind ik erg leuk!

XX Wilma

Wil je me volgen? Op Facebook en Instagram ben ik te vinden als Wilmaa.nl

2 thoughts on “Mijn favoriete winkels of webshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge