yarah

Mijn week | gezond eten, Yarah & gezelligheid

Hier heb ik weer een leuke en gezellige week achter de rug. Ik probeer gezond te eten en lekker te wandelen voor mijn gezondheid. Ik heb weer veel Yarah-spam, want ik kwam er achter dat ik wel heel veel foto´s van haar had gemaakt, haha!

IMG_0668
Zoals ik al vertelde probeerde ik deze week weer gezond te eten. Soms gaat dat met ups en downs en ik ben blij dat ik nu in een up zit. Dan neig ik van mezelf al minder naar zoetigheid. Wat ook hieraan meewerkt is toch wel mijn energielevel. Als ik meer energie heb, heb ik ook meer zin om even iets gezonds te maken. Als ik erg moe ben, dan heb ik er minder puf voor en doe ik maar even makkelijk. Dit nu dus goed volhouden ;)

IMG_0704
Yarah speelt veel in de gang en dan graag voor de spiegel, soms moet ik er erg om lachen. Steekt ze haar tong uit en trekt ze gekke bekken of roept heel hard HOERA!

IMG_0723
Stiekem een foto maken als Yarah slaapt, dat is toch altijd zo lief!

IMG_0734
Ook kwamen de buurmeisjes op bezoek en gingen we leuk met z´n allen vinger-verven.

IMG_0770
Michiel lust wel een wijntje zo nu en dan. Ik kon er na de zwangerschap echt niet meer tegen. De laatste tijd drink ik zo af en toe een glaasje port gezellig met Michiel, dat gaat er dan wel in.

IMG_0787
Yarah houdt van knuffelen en wij van knuffelen met haar. Zo lief om Yarah en haar papa samen te zien.

IMG_0791
Ook stond dit boefje plotseling bovenaan de trap en dat was wel even schrikken. Ik schreef er dit blogje over.

IMG_0892
Mijn doel is om veel buiten te zijn en lekker te wandelen en Yarah vindt dat helemaal niet erg. Blij van het zonnetje =)

IMG_0942
Nog meer knuffelen <3

IMG_0979
Genieten deze week, we gingen lekker een eindje rijden en bij de havens een broodje eten.

IMG_0982
Een lekker broodje tonijn, deze had ik thuis al klaargemaakt.

IMG_0986
Deze vissersboot kwam net binnen.

IMG_1000
Mijn mooie lieve meisje <3 Ik ben zo trots op jou, wat leer je veel de laatste tijd!

IMG_1032
Yarah gaat geregeld bij haar opa en oma spelen ( mijn schoonouders) Leuk dat ze dat vindt, Michiel heeft nog kleine broertjes en zusjes. Yarah komt vaak moe thuis net als nu is ze heerlijk in dromenland, dus dan maar zo naar bed ;)

12446052_783191298479792_1391944571_n(1)
Ik sluit af met deze mooie foto van Yarah en mij. We gingen zaterdag heerlijk naar de zee. Het is zo fijn om daarbij dicht in de buurt te wonen. Dit moeten we nog vaker doen, ook al is het koud.

Hebben jullie een leuke week gehad?

Liefs Wilma

 

8 thoughts on “Mijn week | gezond eten, Yarah & gezelligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge