moederdag

Moederdagswap | heel veel cadeautjes

Samen met Angela van Mamametpassie deed ik een moederdagswap. We stuurden elkaar een leuk pakket op vol cadeautjes. & alles natuurlijk in het teken van moederdag. Wauw en wat ben ik verwend! Benieuwd wat ik allemaal heb gekregen?

Angela van mamametpassie ken ik al even, helaas nog niet in het echt, maar wel van het bloggen. Ze is een ontzettend leuke, lieve vrouw en mama en deelt al haar ervaringen op haar blog mamametpassie. Ze schrijft hier over al haar ervaringen als mama. Ik mocht voor moederdag een leuk swappakket naar haar sturen en zij stuurde er één naar mij.

Nou dat vond ik natuurlijk erg leuk. Ik hou van cadeautjes kopen en inpakken. En cadeautjes krijgen is helemaal leuk natuurlijk! Samen gaven we wat hints wat we wel leuk zouden vinden, maar verder mochten we alles helemaal zelf weten. Ik ben flink aan het shoppen gegaan en Angela ook. Dit resulteerde in een heel leuk moederdagpakket voor elkaar. Wat een feestje om open te maken en Yarah hielp mee, want dat vond zij natuurlijk heel erg leuk!

 

 

IMG_3095
Yarah zit er klaar voor =)

IMG_3100
& zo zag het er nadien uit, haha!

IMG_3107
&
 hier een kijkje van een aantal cadeautjes, is het niet super leuk?!

Ben je benieuwd wat voor cadeautjes ik aan Angela van mamametpassie heb gegeven? Kijk dan even op haar blog.

& ben jij verwend op moederdag?

Liefs Wilma

14 thoughts on “Moederdagswap | heel veel cadeautjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge