enig kind

Nog even alle aandacht voor mijn enig kindje

Het duurt geen maand meer voordat de baby geboren word. Nog heel even is Yarah dus enig kindje en dus kunnen we haar nog heel even alle tijd en aandacht geven. Don´t worry hoor, ze gaat ook na de geboorte nog heel veel aandacht krijgen, maar nog heel even kan ze er in haar uppie van genieten. En dat doen we de laatste maand goed ook!

Ik sta er zeker de laatste weken erg bewust bij stil dat Yarah nog even enig kind is. Ook ben ik me er erg bewust van dat we straks een drukke periode tegemoet gaan en ons ritme even overhoop ligt. Wat dat voor Yarah betekend en hoe ze daar op reageert kunnen we dan pas ervaren. Om die reden wil ik zeker de laatste weken wat extra leuke dingen met haar doen. Zelf heb ik ook meer rust nodig en dus bewust meer tijd met mijn lieve meisje.

Nog even extra tijd met mijn enig kindje

Zo zijn we vorige week gaan zwemmen en dat vond Yarah geweldig
Echt dom van mij dat ik dat niet vaker heb gedaan. Natuurlijk zijn we wel vaker gaan zwemmen, maar ik had het best nog iets vaker kunnen doen. Yarah vond het echt genieten en dat maakt mij een hele gelukkige mama.

Naar het speelpaleis of zoals veel moeders het een krijspaleis noemen zijn we ook geweest
Gelukkig was ik niet alleen want anders kon ik met mijn dikke buik zelf overal doorheen. Ook al heb ik dat een aantal keer wel gedaan, erg soepel ging dat niet moet ik toegeven hoor. Yarah vind het superleuk. In de ballenbak, van de glijbanen, alles is helemaal leuk en geweldig. Lekker klimmen en klauteren en daarna half in slaap vallen op mama´s schoot. Zo lief!

Lekker veel badderen 
Yarah houd enorm van naar bad gaan en daarom gaat ze lekker vaak naar bad. Ze geniet er duidelijk van en nu heb ik nog alle tijd. Ik zit er gewoon naast of we gaan gewoon even samen. Echt mama & Yarah tijd. Lekker elkaar nat spetteren.

Knutselen
Ook dat doen we natuurlijk vaker, maar nu neem ik er gewoon nog meer tijd voor. Leuke knutsel spullen kopen en extra aandacht even voor Yarah. Dat vind niet alleen Yarah fijn, maar voelt ook goed voor mij. Ook heb ik trouwens wat leuke dingetjes gekocht voor in de kraamtijd, zodat ze dan ook lekker aan de slag kan.

Knuffelen
Zo fijn dat Yarah juist nu net in een knuffelperiode zit. Ik krijg hele dagen knuffels en kusjes, zelfs heerlijke likken over mijn gezicht. Leuk dat ze dat vind, dan ligt ze helemaal in de deuk, haha! Yarah kruipt nu ook vaak in de ochtend nog bij me in bed als papa weg is en dan slapen we samen nog een uurtje door. met haar armpje om mijn heen, echt zo lief! Dan wordt je toch overspoelt door liefde!

Al deze dingen doe ik natuurlijk vaker met Yarah, maar nu gewoon even wat vaker en meer. Misschien ook wel gewoon meer bewust. Dat ik overal meer bij stil sta. Al deze dingen blijven we natuurlijk heerlijk doen, ook als de baby er is.

Ga of zou jij met je kindje of kinderen even meer tijd (bewust) doorbrengen voor de bevalling?

Liefs Wilma

2 thoughts on “Nog even alle aandacht voor mijn enig kindje

  1. Leuk om te lezen. Heerlijk om zo bewust te genieten van je dochter. Ik probeer dat ook steeds vaker en dan merk je hoe hechter de band word. Succes met de laatste loodjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge