jurk nextdirect

OOTD | Jeansjurk met ruches

OUTFIT OFF THE DAY | Op instagram zag ik een wel heel leuk jurkje voorbij komen. Die wilde ik hebben voor Yarah. Helaas was hij uitverkocht, maar toen zag ik hem nog in een andere kleur. Ook helemaal leuk! Vooral die ruches vindt ik gaaf.

Op instagram zie ik zo vaak leuke kleding voorbij komen, maar je kan nou eenmaal niet alles kopen. Kijken daarentegen doe ik vaak genoeg, stiekem verslaafd zelfs ben ik bang. Alles in een winkelmandje stoppen en dan toch maar op het kruisje rechtsboven klikken. Maar nu had Yarah toch echt wel een nieuw jurkje nodig en laat dit jurkje van Next-Direct nou ook nog eens budgetvriendelijk zijn.

jeansjurk met ruches

Wat staat hij haar lief, hij is nog wel een beetje aan de ruime kant, maar het is ook maat 98 en normaal heeft ze maat 92. Kan ze er fijn lang mee doen! Ik vind vooral die ruches erg gaaf. De jeansjurk is ook verkrijgbaar in 2 andere jeanskleuren.

nextdirect
Deze maillot kocht ik ook bij Next-Direct en ik vind hem erg fijn en van goede kwaliteit.

jeansjurk met ruches
Ik heb niet veel blauw voor Yarah, maar wat staat de kleur eigenlijk mooi bij haar ogen, nietwaar?!

Wil je ook deze leuke jeansjurk shoppen, dat kan hier! Waar shop jij graag kleding voor een meisje?

Liefs Wilma

 

3 thoughts on “OOTD | Jeansjurk met ruches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge