off shoulder

OUTFIT | Off shoulder

Hello hello! Toen ik op vakantie was, liep ik een hele gave winkel in genaamd Ginatricot. Leuke jurkjes, rokjes, topjes en gave truien. Ik zag al snel een prachtige trui hangen die ik gewoon moest passen! Het is een off shoulder trui dat maakt hem speciaal.

Een simpele trui in het wit die speciaal is doordat hij off shoulder is. Ik was al een tijdje benieuwd of dat mij leuk zou staan. Ik had hier al zoveel mooie outfits van gezien. Ik ben verkocht en denk dat er nog wel meer van deze items in mijn kledingkast komen te hangen!

off shoulder

IMG_4003

IMG_3980

Wat vind jij van de trui? Yay or Nay?

Liefs Wilma

 

13 thoughts on “OUTFIT | Off shoulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge