Van der Valk

Outfit shooten in Van der Valk + video

In de afgelopen tijd heb ik weer wat nieuwe kleding items gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien. Een leuk jurkje van Forever21 en een mooie trenchcoat van Boohoo. Deze outfit shoot ik niet zomaar op een plek. Nee! In de zeesuite van Van der Valk Hotel Middelburg.

Ik heb de laatste tijd zoveel leuke webshops en winkels ontdekt. Met gevolg dat ik weer wat leuke kleding items heb gekocht. & ja, ik heb me laten inspireren door al die leuke fashion bloggers! Wat helemaal te gek & gaaf is, is dat ik deze outfit in de zeesuite! van Van der Valk mocht fotograferen. Ook heb ik een leuke video van deze look gemaakt, zodat je die ook ´live´ kan zien. Ook de suite staat mooi op beeld, zodat je daar ook een impressie van krijgt.

Ps. Weetje wat zo leuk is, dat het precies de suite is waar Michiel en ik hebben overnacht toen we een jaar getrouwd waren.

Outfit shooten in Van der Valk Hotel

Van der Valk

Trenchcoat: Boohoo | Spaghetti jurk: Forever21

IMG_4105

IMG_4106

IMG_4161

Het was voor mij een feestje om deze outfit in zo´n mooie suite te fotograferen. Ik werd er zo blij van. Ook ben ik erg blij met mijn nieuwe outfit. Vooral de jas vind ik echt super mooi en fijn. Hij is lekker dun, dus zeker niet te warm voor de zomer. Ik heb hem al meerdere keren met het lekkere weer aan gehad. Het spaghetti jurkje vind ik zo leuk en zomers. Ik combineerde hem hier met een witte blouse, maar je kan er ook gewoon een wit shirt onder doen. Helemaal hip!

Wat vindt jij van mijn outfit? Geslaagd? En heb jij weleens in een suite geslapen?

Liefs Wilma

 

25 thoughts on “Outfit shooten in Van der Valk + video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge