Over tien jaar

Hoe ziet jouw huis er over tien jaar uit?

Ik denk dat er een nieuwe bank staat, het huis meer wit is. Van binnen dan hè. Er zal waarschijnlijk overal lekker veel speelgoed rondslingeren. De zolder hebben we verbouwd, dat is dan onze slaapkamer geworden. Er is dan een vaste trap naar de zolder. De tuin ziet er gewoon mooi uit. Verder niet echt veel anders denk ik, haha!

Welke baan heb jij over tien jaar?

Ik hoop dat ik een kapster ben. Met deze avondopleiding begin ik in april 2016. Ook zou ik het erg leuk vinden als ik meer bekend ben als blogger, ik zou daar best mijn baan van willen maken. Ik vind het namelijk super leuk!

Ben jij over tien jaar getrouwd?

Dat ben ik dan zeker. Aangezien ik al meer dan twee jaar nu ben getrouwd, ben ik dat dan ook! Met mijn lieve Michiel!

Heb jij over tien jaar kinderen en hoeveel?

Ik heb over tien jaar zeker kinderen, ik heb al mijn mooie meisje Yarah. Bijna 1 jaar alweer zeg, wat gaat de tijd snel! Ik hoop dat ik er zeker nog wel een broertje of zusje voor Yarah bij mag krijgen. Je weet niet hoe dat verlopen zal in de toekomst.

Wat doe jij over tien jaar in het weekend?

Tot rust komen, boodschappen doen en naar de kerk gaan. Dus lekker hetzelfde als nu, genieten van ons gezin. Mooie herinneringen maken!

Waar hoop je over tien jaar al geweest te zijn?

Maakt me helemaal niets uit, ik heb geen dromen wat landen betreft. Ik zou het wel graag allemaal een keer hebben gehad, zoals een heel warm land, maar ook een koud land.

Waarvan hoop je dat je dat over tien jaar hebt bereikt?

Dat ik vooral gelukkig mag zijn met mijn gezin en dat ik tevreden ben met wat ik heb. Ik hoop stiekem ook dat mijn blog dan nog bestaat en dat hij heerlijk is gegroeid!

Wie ben je over tien jaar?

Ik hoop dat ik nog gewoon hetzelfde ben, het enige wat ik hoop is dat ik gezond mag wezen!

 

Erg leuk om deze tag in te vullen! Deze tag is bedacht door Kimberley van Stories & Forever.

Wat vinden jullie van deze tag? en wie ben jij over tien jaar?

Liefs Wilma

Volg je me al? FacebookInstagram

 

3 thoughts on “Over tien jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge