eerste verjaardag

Plog | de verjaardagen van Yarah en mij

De twee verjaardagen waar ik lang naar uitkeek waren aangebroken. Yarah en ik zijn achter elkaar jarig. 20 en 21 december. Stiekem keek ik wel meer uit naar de eerste verjaardag van mijn meisje, het leek me zo bijzonder. Het waren hele fijne bijzondere dagen. Kijk je mee?

20 december

IMG_7908

Goedemorgen mijn lieve lieve Yarah, vandaag ben je 1 jaar geworden! We zongen haar toe en de ballonnen vond ze helemaal leuk.

IMG_7917

In haar mooi versierde kinderstoel. (allemaal ideetjes van pinterest, haha! )

IMG_7940

Wat was ze blij met haar cadeautjes en het scheuren beviel ook wel.

IMG_7947

Het leek ons heel leuk om Yarah een schommel te geven, maarja het was winter. We hebben hem gewoon in de deurpost van de woonkamer naar de keuken gehangen. Het meest geslaagde cadeau denk ik wel, ze vind het super!

IMG_7998

Dit was Yarah´s verjaardagstaart die ik zelf heb gemaakt. Hij was natuurlijk ook nog een beetje voor mij, want anders zouden we wel erg veel overhouden. Toch wel handig dat ik dan de dag erna jarig ben ;)

IMG_8008

Yarah was heel blij en het kaarsje op de taart speelde een liedje af en dat was natuurlijk heel leuk. Natuurlijk begrijpt ze nog niet dat ze jarig is, maar ze heeft wel door dat het een speciale dag was en ze vond alles heel leuk. Ze was de hele dag blij en vrolijk.

IMG_8047

Even met z´n drietjes wandelen en schaapjes kijken. Yarah op haar nieuwe driewieler.

IMG_8059

Allemaal lekkers klaargezet voor de visite die kwam. Omdat Yarah en ik na elkaar komen, vieren we de verjaardagen tegelijk. De ene helft op jaar verjaardag en de andere helft op mijn verjaardag.

IMG_8055

De kamer is dus nu steeds een lekkere bende, wat is ze enorm door iedereen verwend. Zo kon Yarah zich eerst nog wel eens vervelen, nou nu niet meer hoor!

IMG_8102

Yarah kreeg dit ringetje van mijn vriendin, zo lief en hij paste perfect.

IMG_8109

& ´s avonds in haar nieuwe pyjamaatje lekker wat chipjes eten.

21 december

IMG_8116

Goedemorgen op mijn verjaardag. Eerst maar eens kroelen met mijn lieve Yaartje =)

IMG_8132

En ik mocht eindelijk mijn nieuwe super gave slaapkamer zien die Michiel voor mij heeft gemaakt.

IMG_8146

Happy family <3

IMG_8164

We hadden die ochtend een fotoshoot met Yarah en een paar van ons als gezin. Hier komt nog een blog van online.

IMG_8176

Heel erg healthy, maar zo lekker. Mac donalds op mijn verjaardag!

IMG_8171

Yarah eet graag een paar frietjes en wat snoeptomaatjes.

IMG_8173

Met mijn lieverd, die ik zo dankbaar ben!

IMG_8181

Lieve vrienden, die op bezoek kwamen. Wat werden we weer verwend!

IMG_8221

In de avond nog meer cadeautjes en veel gezelligheid.

 

Erg bijzonder vond ik het om de eerste verjaardag van Yarah te vieren. Mijn meisje alweer 1 jaar oud. Wat is het jaar omgevlogen! Het is wel erg druk zo twee verjaardagen achter elkaar. Ook omdat ik precies in die drie dagen in totaal zes verjaardagen heb. Helaas zijn we na de verjaardagen ziek geworden en zijn er nog steeds niet helemaal bovenop. Ook zal mijn verjaardag voor altijd ook in het teken staan van die van Yarah. Dat vind ik niet heel erg hoor ;)

Hoe zou jij de eerste verjaardag vieren van je kindje?

Liefs Wilma

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Plog | de verjaardagen van Yarah en mij

  1. Wat een gave foto’s! Heel leuk die ballonnen, haar outfit en hoe je de kinderstoel hebt versierd. Taart was erg mooi, knap hoor. Was hij ook lekker? Naomi haar verjaardag duurt nog wel even, maar kan stiekem niet wachten om dit te vieren! :D
    Angela onlangs geplaatst…De zoektocht…My Profile

  2. Ah ik vind de foto met jullie samen heel erg mooi en liefdevol! Alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Yara en met die van jezelf natuurlijk! Wat hebben jullie de verjaardag van Yara onwijs mooi en in stijl gevierd zeg. Heel pinterest waardig inderdaad :) Super mooi is haar stoel versierd en heel lief de foto met de ballonen in haar ledikantje.
    Saskia onlangs geplaatst…Jaar in vogelvlucht tagMy Profile

  3. Leuk hoor, al die foto’s. Wij hebben de eerste verjaardagen van onze dochters heel klein gehouden. Alleen met familie en zelf lekkers gemaakt. Wij houden niet zo van al die poespas. Haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge