PLOG | een kijkje in Wilma´s Week

Eén van de leukste dingen aan een blog is toch wel om een kijkje te nemen in iemands leven. Nou, ik dacht dat laat ik jullie ook maar doen bij mij. Vandaag een normaal en leuk weekje uit mijn leven.

Maandag

IMG_6859

Op maandagochtend zat ik al vroeg in de auto met Yarah en mijn schoonmoeder en tante op weg naar Rotterdam. We gingen mijn schoonzusje Brenda verrassen op haar verjaardag. Ze dacht dat niemand zou komen totdat wij voor haar deur stonden.

IMG_6862

We kwamen niet met lege handen maar namen een heleboel lekkers mee voor een high tea!

Dinsdag

IMG_6869

Mijn vriendin Leonieke kwam gezellig vandaag en dat vind Yarah ook altijd feest! Op deze foto niet helemaal te zien, maar ze was erg moe en moest toen naar bed. Lee, je bent geweldig!

IMG_6870

Forever 21! Ik kreeg een heel leuk pakketje binnen en daar werd ik erg blij van!

IMG_6880

´s middags mocht ik op mijn lieve buurmeisjes passen. Zo leuk hoe ze met elkaar spelen. Omdat Yarah thuis enig kindje is vind ik het wel goed als ze met andere kindjes speelt.  Dusja, dan willen alle twee de kleine meisjes op je schoot. Dat vind ik wel heel lief hoor.

Woensdag

IMG_6881

Goedemorgen! Spot jij dat kleine meisje op de foto? Haha, schatje!

IMG_6887

Ooh wat ben jij daar aan het doen, deugnietje?

IMG_6899

Echt heel erg, maar ik dacht dat ik al een over mij pagina had geschreven. Hij stond wel in het menu, maar ik kwam er achter dat er alleen bladiebladiebla stond. Ik schrok me naar en ging gauw aan de slag, want dat kon natuurlijk niet!

Donderdag

IMG_6906

Welke vrouw houd er niet van chocola? Ik zeker wel en zou het de hele dag wel kunnen eten. Grapje! Dan zou ik kotsmisselijk worden! (ik zal er maar niet bij vertellen dat ik hiermee de dag startte, erg hè.)

IMG_6907

Yarah vind de spiegel in de gang zo interessant, wie is dat meisje toch in de spiegel. Zo leuk dat ze nu weet dat ze het zelf is!

IMG_6912

De was opvouwen hoort ook bij het leven. Helemaal leuk als je zo´n meisje hebt die je wilt helpen.

IMG_6914

Mama, wat doe jij allemaal online? Mij lijkt dat ook wel leuk!IMG_6930

Nog even naar de stad om wat spulletjes met mijn nieuwe muts op de scooter door de regen. ( in één adem, haha)

IMG_6936

En toen was mijn accu op, snik! Ik heb een elektrische scooter en ik was weggegaan zonder te kijken of hij nog wel vol genoeg was. Gelukkig was ik bijna thuis en reed ik op de stoep met een gangetje van 10 km/per uur.

Vrijdag

Wat was dit een rare dag. ´s ochtends had ik lekker Yarah naar bad gedaan en die lag net te slapen en toen kreeg ik een berichtje van een vriendin uit de straat, kom je nog? Oh nee! Ik was gewoon vergeten te komen. OP HAAR VERJAARDAG!! Shame on me! Ik schaamde me diep. Dit heb ik gewoon nog nooit gehad. Vlug Yarah uit bedje gehaald en toen ben ik daar nog gezellig een poos geweest.

20151120_121620 (1)

Bij mijn vriendin en haar kindjes, Yarah vind het erg gezellig!

IMG_6967

Ook heb ik mijn haren gekruld en foto´s gemaakt voor de hot mama challenge.

Zaterdag

IMG_7039

Ooh lief klein meisje, je laat mijn hart smelten. Vandaag noemde Yarah mij voor het eerst: Mama! En de rest van de dag bleef ze dat doen. Ik ben een huilebalk, dus ik werd er gewoon emotioneel van. Zo bijzonder!

IMG_7045

En mijn lieve Michiel <3

IMG_7069

Op verjaardag bij mijn broer die 26 jaar is geworden. Toch wel leuk voor Yarah dat ik zo´n jong broertje heb, kunnen ze gezellig samen spelen.

IMG_7072

En er waren lekker hapjes!

Op de terugweg hebben we nog even boodschappen gehaald bij de Albert Heijn en daarna nog wat gegeten en lekker op de bank gezeten samen en nog wat geblogd.

Ik vind het super leuk om te zien dat jullie het leuk vinden om mijn blogs te lezen. De reacties die ik krijg vind ik erg leuk. Ik wil iedereen bedanken die mijn blogs lezen, ik ben er erg dankbaar voor. Ook hoop ik jullie met nog vele blogs te inspireren. Ik ben er erg druk mee en verdiep me veel in het nog beter en bekender maken van mijn blog. Ik heb nog een hoop te leren, haha!

Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan? Deze week nog leuke dingen op de planning?

Liefs en een leuke week weer, xx Wilma

Volg je me al? FacebookInstagram

 

 

9 thoughts on “PLOG | een kijkje in Wilma´s Week

  1. Altijd leuk om de weekoverzichtjes te lezen bij anderen :-) Wat lief dat jullie je schoonzusje hebben verast met een high tea! Ziet er gezellig en lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge