oliebollen, oud&nieuw

Plog | Oud & Nieuw | Overal oliebollen

Vandaag een photoblog voor jullie van mijn oud & nieuw. Aangezien ik nog steeds een beetje ziek was, heb ik dit lekker gevierd met Michiel en yarah. Op nieuwjaar gingen we familie bezoeken. Kijk je mee?

IMG_8272

We begonnen de ochtend met oliebollen bakken. Dit deden we voor het eerst en het lijkt me een leuke traditie!

gelukkig nieuwjaar diy

Terwijl Michiel oliebollen aan het bakken was, ging ik even kaartjes maken.

IMG_8287

Even kijken… die zien er goed uit!

mandarijntjes

Yarah eet lekker mandarijntjes.

oliebol

& ik een oliebol.. verschil moet er wezen, haha!

IMG_8294

Na dagen thuis ziek zijn wilden we er even uit. Yarah is er klaar voor en moet nog even in de spiegel van haar laptop kijken, haha!

IMG_8297

Mama & dochter <3

schaatsbaan

Ook in Middelburg is er een schaatsbaan. Dat ziet er altijd zo gezellig uit.

taart Hema

Een taartje eten bij de Hema. Hij was voor Michiel, want ik was opeens erg misselijk.

papa en dochter

Yarah lust ook wel een beetje ijskoffie. We waren trouwens echt een bezienswaardigheid bij de Hema, want om ons heen zaten wat oudere mensen en die liepen de hele tijd naar ons te kijken. Tsja, dan zit je ook niet zo lekker.

IMG_8326

Yarah is moe en wij gaan lekker weer naar huis.

oliebollen

Overal oliebollen.. Toen zag een klein meisje heel veel oliebollen staan…

IMG_8337

Ze dacht dat moet ik eens van dichtbij bekijken…

IMG_8340

Even proeven of ik dit ook wat vind…

IMG_8347

Nee! Niks voor mij, dan ga ik er lekker mee gooien! Stiekem vond mama dit wel erg grappig en legde het gauw vast :) Haha!

trike baby

Yarah is zo blij met haar nieuwe trike, ze wil het liefst de hele dag door het huis crossen!

hapjes

Lekker hapjes voor het nieuwe jaar.. Ze zagen er lekker uit, maar helaas was ik weer misselijk! :(

IMG_8383

Gelukkig nieuwjaar!!

IMG_8385

Yarah sliep lekker door, maar we wilden haar even een kusje geven en gelukkig nieuwjaar toefluisteren. Daarna sliep ze weer lekker verder.

IMG_8415

Goedemorgen in 2016! =)

IMG_8418

Yarah kan nog niet lopen, maar rennen achter haar loopwagen wel. Zo leuk om te zien!

IMG_8427

Haar nieuwe warme jasje aan en op visite… Nadat Michiel uit de kerk kwam.

IMG_8451

Met mijn broertje en zusje <3

Van de rest van de dag heb ik geen foto´s. We gingen daar lunchen en daarna weer naar huis. In de middag deden we rustig aan. Ik was zoiezo nog niet helemaal fit. ´s avonds gingen we nog naar de andere kant van de familie.

Hoe was jouw oud & nieuw?

Liefs Wilma

 

16 thoughts on “Plog | Oud & Nieuw | Overal oliebollen

  1. Haha die oliebollen, wat heerlijk! Ik had er ook foto’s van gemaakt hihi. Ons oud&nieuw was ook erg gezellig. Eind van de middag altijd bij vrienden een drankje doen en in de avond is Stephan naar de kerk gegaan. Ik was thuis met een slapende Naomi ;-) Mijn schoonouders kwamen uit kerk met Stephan mee om het bij ons te vieren. Naomi sliep lekker door!
    Angela onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapsyoga avontuurMy Profile

  2. Whahaha die foto met die oliebollen overal! Heerlijk ondeugend. Hier wordt volgens traditie ook altijd oliebollen gebakken door mijn man, en niet zomaar een paar bollen maar echt schalen vol. Ik kan geen enkele oliebol meer zien. Wat een leuk rokje had je aan op die foto zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge