Utrecht

Plog | Eten bij Ikea, een nachtje hotel, bezoekje aan Utrecht

Afgelopen vrijdag waren Michiel en ik eens er samen op uit. Best een beetje spannend zo zonder Yarah. We gingen een nachtje slapen in een hotel en de dag erna bezochten we Utrecht, we bekeken mooie plekjes en shopten daarna nog even in Hoog Catherijne.

(Ik was mijn camera vergeten, dus deze foto´s zijn genomen met mijn mobiel. De foto´s zijn dus niet zo scherp als ik had gewild.)

Michiel kwam op tijd uit zijn werk, zodat we op tijd weg konden gaan. We hadden een hotelovernachting geboekt bij Nieuwegein-Utrecht en gingen samen eens erop uit. Dat was lang geleden zo samen en we hadden er eens behoefte aan. Even echt tijd voor elkaar en lekker een nachtje doorslapen. Yarah was die middag al door mijn schoonmoeder opgehaald, dan hoefden wij haar niet meer weg te brengen. Yarah vindt het daar altijd erg leuk. Veel ruimte om te spelen en veel kindjes die haar graag vermaken. Toch handig jongere broertjes en zusjes ;)

image (5)

We gingen eerst richting de Ikea waar we een hapje gingen eten. Helaas had ik nog steeds last van buikgriep en had dus veel buikkrampen. Ik wilde alleen echt niet dit uitje hierdoor laten verpesten en ging dus gewoon eten. Niet heel erg slim, maar wel gezellig. Je moet er iets voor over hebben.

image (7)image (8)

Michiel en ik kletsen altijd heel wat af. Zo leuk dat we altijd op dezelfde lijn liggen en leuke ideeën hebben. Veel dromen van ons zijn hetzelfde of lijken op elkaar. Samen fantaseren we over de toekomst en voeren we hele gesprekken.

image (6)

Als we zijn aangekomen in het hotel installeren we ons eerst even in de hotelkamer en gaan daarna lekker drankjes doen in het restaurant. Gezellig! Mijn buikpijn is weer over, ben ik even blij! Na een lekker glas Baileys komt hij helaas weer om de hoek kijken. Als we moe zijn geworden gaan we lekker naar bed en kletsen daar nog even door. Balen dat ik geen foto meer heb genomen van de hotelkamer, anders kon ik die aan jullie laten zien. Trouwens ik was zoiezo mijn camera vergeten en dit zijn dan ook foto´s van mijn mobiel.

image (9)

De volgende dag begint met een heerlijk ontbijt, een goede start. Ik kan niet te veel eten, want anders ligt mijn buik weer overhoop. Na het ontbijt missen we beide Yarah best wel en moeten we haar toch eventjes bellen. Zo lief als we haar stemmetje horen. Michiel moeder zei dat ze erg moest lachen. Stiekem wel een beetje heimwee naar mijn meisje.

Trouwens je zou denken dat ik nu een nachtje lekker heb doorgeslapen. Nou nee hoor. Om half twaalf schrokken we ons naar van enorme herrie boven ons hoofd. Een of andere generator die aansloeg. Ook was ik om half vier klaar wakker, tsja de tijd dan normaal Yarah mij wakker maakt, omdat ze een flesje melk wilt. Het ritme zit er in ieder geval goed in.

image (10)

Overdag bezoeken we de mooie stad Utrecht en bezoeken mooi plekjes. Zo gingen we naar de Nieuwe gracht, bekeken we de grote kerk en hebben we de Domtoren bewonderd. Erg mooi hoor! Daarna gingen we nog even shoppen in Hoog Catherijne, maar ik heb niet veel gekocht. Michiel heeft alleen nog twee leuke truien gescoord. Ik had die middag zulke buikkrampen dat ik soms echt even moest zitten. We besloten daarna maar naar huis te gaan.

image (11)

Het was een geslaagd uitje zo samen en binnenkort komt er nog een aparte blog online over hoe het is om weg te gaan zonder kindje.

Wat is jullie favoriete uitje samen?

Liefs Wilma

13 thoughts on “Plog | Eten bij Ikea, een nachtje hotel, bezoekje aan Utrecht

  1. Wat fijn dat jullie eens lekker samen weggingen, volgens mij hebben jullie het super gezellig gehad! En super stom dat je last had van buikgriep, hopelijk is dat inmiddels over. Gaat erg rond trouwens, hoor het van iedereen om mij heen. En Utrecht is inderdaad een prachtige stad met allerlei mooie plekjes, maar shoppen in Hoog Catherijne is ook nooit verkeerd, haha! ;)
    Channah onlangs geplaatst…FOODHALLEN van het NOORDENMy Profile

  2. Voor herhaling vatbaar, toch? Volgende keer zonder buikpijn en dan is het nog veel leuker! Je weet, dat je kindje lekker vertroeteld en verwend wordt! Heerlijk! Geniet maar van elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge