Intratuin

Plogweek | Intratuin, jubileum en boodschappen doen

Vandaag heb ik weer leuke foto´s uit mijn week voor jullie. Zo had ik een leuke afspraak met mijn vriendin en haar kindje in de Intratuin en waren mijn ouders 27 jaar getrouwd. Kijk je mee naar mijn week?

Vorige week kwam er geen plog online, want ik had niet zoveel bijzonders te melden. Ik voelde me die week niet zo goed vandaar. Die zaterdag had ik de verloving van mijn vriendin Leonieke en dat was super gezellig.

Maandag

IMG_9573
De week begint goed met het huis opruimen. Ik had opeens zin om de indeling te veranderen en dat was nog een heel gedoe. Op een gegeven moment zat ik echt in de woonkamer en dacht, waar ben ik aan begonnen?!

IMG_9579
Maar het kwam goed en ik ben blij met het resultaat.

IMG_9583
Ook Yarah heeft een nieuwe hoek voor al haar speelgoed.

IMG_9608
Daarna lekker even knuffelen en boekjes lezen met Yarah.

Dinsdag

IMG_9889
Met mijn vriendin en haar kindje gezellig wat drinken in de Intratuin. Jolanda is zwanger en dat vind ik heel leuk.

IMG_9894
Een lekker taartje gaat er altijd in en Yarah vond het super gezellig!

IMG_9921
Yarah vond die stoeltjes wel leuk en gebruikte hem dan als loopstoel het hele restaurant door, haha!

IMG_9912
Fynn en Yarah kunnen samen erg leuk spelen. =)

IMG_9947
Yarah had ´s avonds een bolletje wol gevonden en leuk dat dat was!

Woensdag

IMG_9551
Even doorzetten en toch naar buiten gaan, al voelde ik me niet zo goed. Yarah vindt het altijd zo leuk. Mij doet het uiteindelijk ook altijd goed, dus dit moet ik erin houden. Wij hebben vlakbij een mooi park, dus altijd leuk om daar even door te lopen en de eendjes te voeren.

Mijn gezondheid gaat trouwens met ups en downs. De laatste weken ben ik weer wat meer moe. Soms heb ik ook weer een betere dag. De tijd zal het leren. Binnenkort zal ik eens een gezondheidsupdate doen.

IMG_9959
Mijn ouders zijn 27 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk even gevierd worden. Lekker met een stukje appeltaart en gezelligheid!

IMG_9964
Mijn broertje en zusje willen nu elke keer op de foto haha. Ze lezen ook trouw mijn blog en dat vind ik zo schattig.

IMG_9969
Yarah doet zo grappig. Als de camera op de flitser staat gaat ze heel gek lachen. Echt hilarisch!

Donderdag

Ik voelde me overdag best wel moe en werkte voornamelijk aan mijn blog en speelde lekker met Yarah. Ook deed ik nog wat aan het huishouden.

februari
Met vriendinnetje Mirjam ben ik een nieuwe weg in geslagen. Alles voor een fit lichaam en ik heb nu een fitnessabonnement. Wat vond ik dat leuk om te doen zeg, ik zou zo verslaafd kunnen worden, haha! & met Mirjam samen is het altijd lachen!

image (2)
Superdesuper onscherp, maar ik wilde deze toch laten zien. Lol met Yarah hebben gaat vanzelf. Zet je camera op je mobiel aan en dan… (camera aan de voorkant) Als ze zichzelf ziet, trekt ze gekke bekken en steekt ze haar tong uit. Ra ra van wie zou ze dat geleerd hebben ;)

Vrijdag

IMG_0005
Yarah en ik gingen een stukje wandelen en direct even langs de Aldi. Yarah loopt nu heel veel en kruipt inmiddels niet meer echt, zo snel kan dat gaan!

IMG_0007
Ze heeft ook nieuwe schoentjes, ik vind ze zo mooi!

IMG_0015
& daar gaan we dan. Mijn outfit van vandaag.

IMG_0025
Yarah hielp mij even met snijbonen in de pan gooien. Stiekem wilde ze ook even proeven, maar dat liet ik toch maar niet toe ;) Nog even geduld.

IMG_0035
´s avonds nog even boodschappen gedaan bij de Lidl.

Zaterdag

IMG_0057
Zaterdag stond in teken van een verstopping oplossen. Onze wc beneden is al bijna drie weken verstopt en dat is echt een ramp. Gelukkig is het nu eindelijk opgelost! Verder heb ik foto´s gemaakt voor een outfitpost die ook deze week online komt.

Hebben jullie een fijne week gehad?

Liefs Wilma

Volg je mij al op Facebook? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe blogs en leuke nieuwtjes!

 

12 thoughts on “Plogweek | Intratuin, jubileum en boodschappen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge