26 weken zwanger

Pregnant life | 26 weken zwanger

De tijd vliegt om, zeker als je het druk hebt. Nog harder als je al een kindje hebt rondlopen. 26 weken zwanger ben ik alweer deze week. Hoe gaat het met de zwangerschap? & is er al een babykamer?

Ziekerdeziek tot je er ziek van word

Dat omschrijft wel een beetje hoe ik mij heb gevoeld de laatste tijd. Ik ben zoveel en lang ziek geweest. Helaas kan ik nog steeds niet zeggen dat ik beter ben. Mijn weerstand is helemaal op. Vier weken geleden ben ik ziek geworden, een goede griep. Die kwam niet zo uit, want ik had het nogal druk. Als je een kindje hebt rondlopen kan je daarnaast ook niet zoveel uitrusten als je zou willen. Alles bleef hangen en helemaal beter werd ik niet. Anderhalve week geleden werd ik weer heel ziek, hoge koorts en alles er op en eraan. Ik kreeg enorme buik- en rugpijn. Dat was vreslijk, ik stond zelfs op het punt om de huisartsenpost te bellen, maar hé ik wil ook geen aansteller zijn. Gelukkig voelde ik de baby nog en dat was het belangrijkst. Nu probeer ik vroeg naar bed te gaan en erg gezond te eten en ik slik extra vitamine c.

Die schopjes zijn zo bijzonder

Met de baby gaat het goed. Volgens mij groeit hij goed en bewegen kan hij ook als de beste. Die schopjes vind ik zo mooi en bijzonder. Ik weet nog hoe ik daar van genoot bij Yarah. Dat doe ik nu ook echt weer. GEWELDIG vind ik dat gewoon. Mijn lieve kindje in mijn buik. Ik hoop zo dat ondanks hoe ik mij voel, het vooral goed gaat met hem. Dat hij gezond geboren mag worden. Afgelopen weekend voelde Michiel hem voor het eerst schoppen, zo leuk!

Die buik groeit goed

Toen ik net zwanger was, was ik bang dat mijn buik nu bij een tweede zou ontploffen ofzo. Hij is immers al een keer uitgerekt. Nou gelukkig valt het nog binnen de perken, haha! Is nou eenmaal belangrijk voor mij. Ook besloot ik deze zwangerschap niet teveel te wegen en me niet te druk te maken om dat cijfertje op de weegschaal. Bij Yarah deed ik dat wel en dat is niet echt relax. Als ik nu in de spiegel kijk, denk ik het is oké zo! De komende tijd zal hij nog wel wat harder groeien, dat was bij Yarah ook. Verder smeer ik regelmatig Bepanthen zalf tegen striemen. Dit deed ik bij Yarah ook en geen idee of het hielp, maar ik had ze niet gekregen.

Verder heb ik al veel leuke kleertjes en dingetjes gekocht voor de baby. Daar kan ik wel een shoplog voor maken als jullie dat leuk vinden. Veel online shopjes heb ik ontdekt voor leuke jongenskleding. De winkels bij ons in de stad hebben nou niet allemaal mijn smaak eigenlijk. Verder zijn we begonnen met een babykamer te maken. Die moet vanuit niks nog gemaakt worden, dus best een hele klus. Het was namelijk een grote inloopkast voor kleding. Daar trekken we een muur door en tadaa, we hebben er dan een klein kamertje bij. Veel werk nog dus. Ik heb inmiddels wel zin om het in te richten, maar zover zijn we dus nog lang niet.

Dit was het weer over mijn pregnant life. Ik hoop dat jullie weer wat meer op de hoogte zijn en heb je nog een vraag, gewoon stellen he!

Liefs Wilma

7 thoughts on “Pregnant life | 26 weken zwanger

  1. Ontploffen doet hij nog lang niet hoor, haha, je bent echt heel erg mooi zwanger! Naar dat je gezondheid niet echt mee zit, ik hoop toch dat je wel een beetje kunt genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge