spulletjes waar je blij van wordt

Spulletjes waar je blij van wordt #1

Het zijn de kleine dingen die je gelukkig en blij maken! Dit ervaar ik vaak zo. Het leek me dan ook erg leuk om jullie te inspireren met spulletjes waar je echt blij van wordt. Waar ik gewoon een blij gevoel van krijg.

IMG_8866
Deze agenda kocht ik bij de Action. De exacte prijs weet ik niet meer, maar volgens mij was het €1,99. Ik word blij van deze agenda, de vrolijke kleurtjes en de lintjes eraan. Ik ben nogal chaotisch dus dan is zo´n agenda een uitkomst en nog leuk ook! Ook handig om mijn blogs in te plannen.

IMG_8917
Dit is een tangle teezer, een soort borstel die een uitkomst is voor lang haar. Ook voor kort haar, maar mijn ervaring is dat je met lang haar meer klitten hebt. Dit is dus een anti-klit borstel. Hij doet geen pijn als je klitten uitkamt. Dat is wel zo fijn! Deze kreeg ik voor sinterklaas en kwam van de DA.

IMG_9021
Dit ontzettend leuke boodschappenlijstje kwam ik ook tegen bij de Action. Lijkt me superhandig, dan vergeet je niets. Ook is het des te leuker om met het eten bezig te zijn, wat ik soms nog wel lastig vind. Je hebt er al één voor nog geen euro. Ook dit leuke notitieboekje met flamingo´s waar ik al mijn ideetjes in op ga schrijven.

Van welke spulletjes wordt jij blij?

Liefs Wilma

 

7 thoughts on “Spulletjes waar je blij van wordt #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge