bovenaan de trap

Schrik! Opeens stond Yarah bovenaan de trap

Wow wat ben ik afgelopen woensdag geschrokken, ik zat lekker op de bank en hoorde opeens Yarah in de gang. Zo vreemd is dat niet, maar het klonk een beetje paniekerig, ik ging maar gauw kijken en daar stond ze dan hoor! Bovenaan de trap! Schrik!

Pas las ik de blog van Janske …

waar haar dochtertje ook opeens de trap opgeklommen was, ik gaf daar nog een reactie:

oh oh, dit heb ik ook een keer gehad, al was het maar een tree omhoog, ik schrok me naar. Ik ben ook heel rustig naar haar toe gelopen. Echt een lesje weer he ? Gelukkig is het goed gegaan!

Ja, dit heb ik gezegd, echt een lesje weer hé, ahum. Ik let zeker altijd erg op, maar Yarah klimt niet vaak de trap op en heel af en toe een treetje hoog. Meestal speelt ze in de gang en haalt ze alle schoenen uit het schoenenkastje. Daar kan ze uren zoet mee zijn. Dus geen man overboord dacht ik, want Yarah speelde fijn met de schoenen, toch?

En toen stond ze opeens bovenaan de trap

In de veronderstelling dat Yarah met schoenen aan het spelen was in de gang, zat ik even te bloggen op de bank. Ondertussen kletste ik gewoon nog met Yarah. Ze keek zelfs nog even om het hoekje van; Hé mama! Alles goed hier hoor en ging weer verder spelen. Een paar minuten later hoorde ik Yarah opeens mama roepen. Mama mama met wat gemompel en geluidjes. Het klonk een beetje paniekerig, dus ik ging natuurlijk heel snel kijken. Wow, wat schrok ik me naar, maar dat mocht ik natuurlijk niet laten blijken. Ik liep heel rustig naar haar toe en gelukkig is alles goed gegaan, pff wat een opluchting.

Stiekem ook best trots

Ze heeft het toch maar mooi gedaan, helemaal de trap opgelopen! Ja deze mama is ondanks toch ook best wel trots. Plotseling kan mijn meisje de trap oplopen. Ik vind het knap!

Nu wordt het echt opletten!

Dit ga ik zeker doen, nu ik weet dat ze gewoon de trap kan oplopen heb ik niet echt een andere optie. Ik heb dus geen traphekje beneden, dus ik denk dat ik er nu gewoon wat voorzet en een traphekje ga kopen. Yarah vind het te leuk om in de gang te spelen, dat wil ik haar niet afnemen.

Ben jij wel eens erg geschrokken om iets wat je kind deed?

Liefs Wilma

 

15 thoughts on “Schrik! Opeens stond Yarah bovenaan de trap

  1. Hier al aantal keer geschrokken. Rechtstaan in kinderstoel, trap oplopen, traphekje open probeer en te krijgen (weet hoe het noet, maar lukt nog niet) , kasten open maken(stiekjes eraf halen) en nu heeft ze weer wat nieuws : de gespen in de kinderwagen open maken! Geen idee hoe ze het doet, maar is nu al 3 keer gelukt
    Linda onlangs geplaatst…Kadotip! Magische mokMy Profile

  2. Wat is dat schrikken! Hier konden mijn kinderen ook opeens traplopen, iets wat je totaal niet verwacht, dus say helloo to de irritante traphekjes die de komende jaren nog wel blijven hangen!
    Farah onlangs geplaatst…RED VELVET CAKEMy Profile

  3. Ooohhh dit is duidelijk ook mijn nachtmerrie. Hier zat een van de twins ineens in de keuken, en toen had ik nog niet de keukenkastjes dusdanig op orde, en nog de vaatwastabletten onderin een van de kastjes staan. Kwam ze niet, maar het idee…! Schrikken!!
    Sonja onlangs geplaatst…Studio ROOFMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge